Fullstack Utvikler - oslo

Publisert:
06.09.2018
Sted:
oslo, Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
07.10.2018

Som landets største leverandør av innholdstjenester har NTB i over 150 år levert tekst, bilde, video og grafiske løsninger. Vi jobber med automatisering av bransjen, og med robotisert journalistikk kan våre kunder levere de siste oppdateringene, døgnet rundt. Vi investerer blant annet stort innenfor sportsområdet - og nå søker vi initiativrik og motivert fullstack utvikler, som vil være sentral i utviklingen av morgendagens løsninger.  

Hos oss får du mulighet til å jobbe i et innovativt og motivert miljø, med flat struktur og korte beslutningveier. Du får muligheter til vekst, og rom til å forme din egen fleksible arbeidsdag. Kollegene er engasjerte, dyktige og opptatte av morgendagens teknologi. NTB holder hus i topp moderne kontorlokaler på Langkaia, med sjøutsikt fra kanskje byens største terrasse.

Du er selvgående og initiativrik, og trives med å ligge i forkant av nye teknologier. Du har interesse for media og er bevisst på samfunnsoppdraget vårt. I tillegg har du gjerne et par års relevant arbeidserfaring og høyere utdannelse.

I tillegg har du erfaring med tech som:

  • Java
  • Linux
  • Node
  • PostgreSQL
  • JavaScript
  • CSS3
  • HTML5

Du vil også møte blant annet Elastic Search, MongoDB, React, Redux, PHP, Python, Webpack, Firebase, OpenShift, Heroku Cloud Application Platform, Amazon Web Services og eventuelle andre teknologier du finner hensiktsmessig for å forbli best i bransjen!

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med Dfind ved Janne Kristiansen på e-post: janne.kristiansen@dfind.no eller Elisabeth Langseth på tlf: 984 68 690 eller e-post: elisabeth.langseth@dfind.no for en uforpliktende prat.

I 150 år har NTB formidlet nyheter til inn- og utland, og i dag er vi landets største leverandør av innholdstjenester i tekst, bilde, video og grafisk. NTB er privat eid, først av enkeltpersoner, og fra 1981 som et aksjeselskap dannet av landets aviser.
I tillegg til å være en løpende nyhetstjeneste til media leveres spesialtjenester innenfor kultur og underholdning, feature, personalia, tips mm. I 2011 ble bildebyrået Scanpix fusjonert inn i NTB.
I dag har snaut 100 personer sitt daglige virke i NTB.