Franchisetaker

Publisert:
05.02.2019
Sted:
Kristiansund, Møre og Romsdal
Kategori:
Salg og markedsføring | Service yrker
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
17.03.2019
Spennende mulighet for deg som har en kremmer i magen! På vegne av en av våre oppdragsgivere ser vi etter en som kunne tenke seg å drive sin egen butikk med god beliggenhet. Vi ser etter deg med kremmeregenskaper og et sterkt ønske om å lykkes med egen virksomhet. Du er en god leder gjennom din væremåte, og du evner å skape gode opplevelser for kunden. Butikken er godt etablert og det er gode forutsetninger for å tjene gode penger for den rette personen. Butikken har det seneste året hatt god utvikling i omsetning, og satser mye på salg av mat/drikke. 

Enten du har lang arbeidserfaring eller er i starten av en lovende karriere, kan du være den rette. Du må elske å selge og imponere kunden. Du tar ansvar og er opptatt av at butikken etterlever god standard og orden. Vi kan tilby deg et glimrende støtteapparat med alle mulige funksjoner, som gjør at du kan fokusere på å drive butikken mest mulig. 

Virker dette spennende? Da ønsker vi å komme i dialog med deg! Ta gjerne kontakt med Erlend Låstad i Dfind på 41444344 eller erlend,lastad@dfind.no, så gir han deg mer informason om den aktuelle butikken og franchisesystemet. 
Bankgaranti av en viss størrelse må kunne stilles. Dette kan diskuteres nærmere over telefon. 

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no