Forretningsutvikler kantine - Oslo

Publisert:
14.09.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
Salg og markedsføring | Service yrker
Varighet:
Management (extra costs)
Søknadsfrist:
02.10.2018
Royal Renhold AS har i mer enn 30 år levert renholdstjenester til næringsliv og kommunale virksomheter i Oslo og Akershus. Selskapet har drevet med solid lønnsomhet i alle år, har stabil og økende kundemasse og lyse utsikter. Beslutningen er nå tatt for å utvide tjenestespekteret til også å omfatte kantinetjenester, dels som et separat forretningsområde og naturligvis som et supplement til dagens tjenestetilbud. For å ta ansvaret for satsingen søker vi derfor etter ny leder.
Ditt ansvar vil være å etablere, utvikle og drive den nye virksomheten, enten som en avdeling i Royal eller som et eget selskap. 
Du må ha med deg solid operativ erfaring fra bransjen og helst vært med på lignende etableringer tidligere. Som person må du trives med utvikling, ha driv og være god til å bygge team.

Har vi vekket din interesse, ta kontakt med vår rådgiver i Dfind Executive Per Ivar Elton, tlf. 90920462, for en uforpliktende og konfidensiell prat!
 

Royal Renhold AS ble stiftet i 1987, og har siden den gang utviklet seg til å bli en av de største leverandørene av renholdstjenester i Oslo, Akershus og nærliggende kommuner. Selskapet omsetter idag for over NOK 150 mill og har 400 medarbeidere, og har hovedkontor på Ryen i Oslo.