Forretningsjuridiske advokater

Publisert:
17.06.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
Rådgivning | Økonomi
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
ASAP

Trives du med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver? Ønsker du å være med på å videreutvikle våre verdier og vårt advokatfirma?

Gram, Hambro & Garman (GHG) har ambisjoner om videreutvikling, og søker derfor dyktige partnere og kolleger. Vi legger stor vekt på høy kvalitet, konkretisert, løsningsorientert og strategisk rådgivning med utgangspunkt i våre klienters muligheter og definerte behov.

Vi ønsker nå å videreutvikle vår advokatvirksomhet, også innen digitale tjenester. Vi ser etter erfarne forretningsjuridiske advokater med interesse for å bidra til å skape verdier og vekst. Stillingene krever høy grad av profesjonalitet og personlig integritet, solid forretningsforståelse og evne til å håndtere komplekse utfordringer hos våre klienter.

Sentrale ansvarsområder

  • Fremstå som en sterk juridisk støttespiller og rådgiver
  • Bidra til at våre klienters muligheter og utfordringer blir ivaretatt profesjonelt
  • Sentral i videreutviklingen av GHG og spille en aktiv rolle i å utvikle organisasjonen og se muligheter innen nye og eksisterende tjenesteområder
  • Være en viktig bidragsyter som en del av ledelsen i GHG
  • Bidra med å opprettholde GHGs integritet og renomme

Din bakgrunn

GHG søker faglige dyktige advokater med erfaring og spisskompetanse innen ett eller flere av GHGs forretningsjuridiske satsingsområder. Vi forventer at du er engasjert med et høyt ambisjonsnivå og har evne til å jobbe tverrfaglig. Du er operativ, har både sterke rådgiver- og lederegenskaper,og trives med å arbeide i tett dialog med våre oppdragsgivere. Vi ser gjerne at du har portefølje, men dette er ikke et krav. Like viktig er evnene og interessen av å bygge gode relasjoner og et godt utviklet nettverk.

Vi ser etter kandidater med flere års relevant erfaring. Du behersker både muntlig og skriftlig engelsk da en stor del av vår virksomhet er internasjonal.

Hva kan vi tilby

GHG tilbyr en utfordrende og spennende arbeidshverdag i et sosialt, uformelt og stimulerende arbeidsmiljø. Vi har tro på hardt arbeid, men er også opptatte av at våre advokater skal ha et liv utenfor jobben. Vi forventer mye av våre kolleger og til gjengjeld tilbyr vi også en god del til våre ansatte. Du vil få meget dyktige og erfarne kolleger og du kommer til å jobbe i et åpent miljø, og med mulighet for å gjøre en forskjell.

For de rette kandidatene vil vi kunne tilby partnerskap.


Før ansettelse vil det bli utført en bakgrunnssjekk for å bekrefte informasjon gitt i CVene og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekken er tilpasset arten stillingene og selskapet og vil bli utført med samtykke fra aktuelle søkere. Ytterligere informasjon vil bli gitt.

Angående stillingene, vennligst kontakt Leif Thoring telefon 913 68 810 eller Ørjan Gamst telefon 957 29 725 i Dfind AS.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.

GHG har siden 1977 levert advokattjenester til nasjonale og internasjonale aktører innen næringsliv, offentlig virksomhet og privatmarkedet. Vår rådgivning dekker både det private og offentlige saksfelt, med hovedvekt på det forretningsjuridiske området. GHG vektlegger høy kvalitet, konkretisert, løsningsorientert og strategisk rådgivning. Gjennom et nært samarbeid på tvers av erfaring, kompetanse og stillingsnivåer, skal vi skape de beste løsningene for våre klienter.