Finansiell rådgiver

Publisert:
18.03.2020
Sted:
Leknes, Nordland
Kategori:
Rådgivning | Bank, Forsikring og Finans | Økonomi
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
12.04.2020
Er du en som liker å «stå på hodet» for kundene, motiveres av å levere resultater, og som ønsker å skape gode opplevelser basert på kundens behov. Da kan du være den rette for oss.

Sparebank 68° Nord har som ambisjon å styrke sin posisjon i Lofoten og som finansiell rådgiver i banken får du muligheten til å bygge et stort kontaktnett, samt være med å påvirke utviklingen i regionen.

Vi søker person med høyere utdannelse, men relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning. Kunnskap innen og interesse for nye digitale løsninger vektlegges. Kandidater med depotfaglig bakgrunn/ jus, er også av interesse.

Vår fremtidige medarbeider er ambisiøs, god på relasjonsbygging og jobber målbevisst for resultatoppnåelse i henhold til målene. Du klarer å balansere proaktivitet og risikovurderinger på en god måte.

Arbeidsoppgaver:
  • Sikre gode kundeopplevelser gjennom helhetlig privatøkonomisk rådgivning til kunde i henhold til god rådgivningsskikk
  • Bevilge lån i henhold til egen fullmakt og bankens kredittpolicy
  • Formidle bankens produkter på skadeforsikring, personforsikring og spareområdet
  • Utarbeide egne planer og sørge for resultatoppnåelse i henhold til avtalte mål

Vi kan tilby en solid arbeidsplass med hyggelige kollegaer og en arena for prestasjon og utvikling. Sparebank 68° Nord jobber etter visjonen ”mer verdi lokalt”, som betyr at du får en unik mulighet til å gjøre en forskjell i lokalsamfunnet.

For spørsmål om stillingen kan du kontakte Håvar Solsvik i Dfind Excecutive på telefon 400 21 597. Alle henvendelser vil behandlet konfidensielt.

Sparebank 68° Nord er en selvstendig og lokal bank med 32 ansatte og en aktivitetskapital på 7,2 mrd kroner. Vi har kontor i Harstad, Sortland og Leknes. Banken og regionen går inn i en tid med store og spennende utfordringer.