Finansiell Rådgiver

Publisert:
09.11.2018
Sted:
Sortland, Nordland
Kategori:
Bank, Forsikring og Finans
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
02.12.18
Vi søker deg som er genuint opptatt av å skape gode kundeopplevelser
 
Vesterålen Sparebank har som mål å skape vekst gjennom gode kundeopplevelser og lokal verdiskapning. Derfor søker vi deg som drives av kundeomsorg, relasjonsbygging, lagspill og det å få være med å utgjøre en forskjell i lokalsamfunnet.
 
Arbeidsoppgaver:
 
  • Sikre gode kundeopplevelser gjennom helhetlig privatøkonomisk rådgivning til kunder i henhold til god rådgivningsskikk
  • Bevilge lån i henhold til egen fullmakt og bankens kredittpolicy
  • Formidle bankens produkter på skadeforsikring, personforsikring og spareområdet
  • Identifisere markedsmuligheter og ta initiativ i lokalmarkedet
 
 
Vi søker deg som er fremoverlent og har kunnskap og interesse for nye digitale løsninger. Vi ønsker søkere med høyere økonomisk utdannelse og minimum bachelor.
 
Vi kan tilby en solid arbeidsplass med hyggelige kollegaer og eget onboarding-program for nyansatte. Vesterålen Sparebank jobber etter visjonen ”mer verdi lokalt”. Det betyr at du får en unik mulighet til å gjøre en forskjell i lokalsamfunnet.
 
For spørsmål om stillingen kan du kontakte Håvar Solsvik i Randstad på telefon 400 21 597
 

Vesterålen Sparebank åpnet kontorene i 2006 og har i dag 4 ansatte på Sortland. Banken er en del av Harstad Sparebank som er en selvstendig og lokal bank med 24 ansatte og en aktivitetskapital på 4,5 mrd kroner. Vi er medlem av Eika Gruppen AS sammen med 68 andre sparebanker. Høsten 2018 ble det inngått avtale om fusjon mellom Harstad Sparebank og Lofoten Sparebank, og vi går inn i en tid med unike muligheter.