Fagansvarlig App-programmering

Publisert:
19.11.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
20.12.2020

Har du erfaring som App-utvikler - og er du en god formidler av kunnskap?

Fagskolen Kristiania er på en spennende reise med nyetablert campus i hjertet av Oslo. Med et bredt og variert studietilbud skal vi gi flest mulig anledning til utdanning og personlig utvikling i et livslangt læringsperspektiv. Livslang læring er en stor satsning fra myndighetene og nå har du mulighet til å bli med på denne utviklingen - å skape utdanningsmuligheter innen app-utvikling!

Vi ser nå etter en dyktig fagansvarlig med erfaring fra webutvikling og applikasjonsutvikling - til vårt 2-årige fagskolestudie innen app-programmering. Du blir en del av et sterkt fagmiljø hvor du vil samarbeide tett med andre fagansvarlige på nærliggende studieretninger innen interaksjonsdesign, frontend- utvikling, spillutvikling, 3D og animasjon. Du vil bli en sentral person i gjennomføring og videreutvikling av studiet, der det er åpent for nye idéer med fokus på bransje relevans, samtidig som du jobber med intern kvalitetssikring av det faglige innholdet.

Vi tilbyr et vennlig og uformelt arbeidsmiljø der det er høyt under taket. Dine initiativ, forslag og meninger vil bli hørt og åpenhet er en stor del av kulturen. Det er rom og muligheter for deg til å ta initiativ til prosjekter eller egen kompetanseheving der du ser et behov. Kreativitet og faglig dyktighet verdsettes høyt! I tillegg har Fagskolen gode pensjons- og forsikringsordninger, arbeidssted i sentrum av Oslo og egne treningsfasiliteter samt bedriftsidrettslag. Stillingen er i utgangspunktet en fulltidsstilling, men vi legger opp til fleksibilitet etter behov for den enkelte kandidat.

Motiveres du av å ta del i andres utvikling?
Som fagansvarlig får du ansvar for både pensum og undervisning i utdanningsforløpet for mobil-utviklere. Din arbeidshverdag vil omtrent se slik ut:

  • Planlegging og gjennomføring av undervisning både digitalt og fysisk
  • Veiledning og vurdering for studentene gjennom studieløpet
  • Koordinering og administrativ oppfølging av studiet sammen med fagstab
  • Videreutvikling av studiet og tilsvarende studier innenfor fagområdet medier og teknologi
  • Knytte og vedlikeholde tett kontakt med bransjen

Vi ser etter deg som har en faglig teknisk tyngde slik at du kan gi studentene referanser og innsikt fra bransjen når det kommer til arbeidsmetodikk. Vi ser for oss at den rette kandidat kan vise til utviklingsprosjekter av ulike størrelsesorden og kompleksitet som er i tråd med Fagskolen Kristianias verdier om å tilby et praksisnært studietilbud. Du har derfor gjerne:

  • 2-4 års erfaring med web og/eller applikasjonsutvikling for ulike kundegrupper, gjerne erfaring med teknologier som Android, IOS, Flutter og/ eller React Native
  • en interesse for å lære bort - vil være et stort pluss.

Som person er du selvdreven og lærevillig, med en personlighet som liker å ta initiativ. Du motiveres av å skape et læringsmiljø av høy kvalitet sammen med kolleger og studenter. Du er en sosial person som trives med å kommunisere og formidle din kompetanse til andre. Vi ser også for oss at du er svært engasjert i faget ditt og liker å holde deg oppdatert på det nyeste innen teknologi.

Bli med og skape morgendagens app-utviklere!
Våre rådgivere i Dfind, Anniken Moore og Jacob Bruun er tilgjengelig på 489 99 366 / 921 33 989 eller anniken.moore@dfind.no / jacob.bruun@dfind.no

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen:
Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre.

Om Fagskolen Kristiania
Fagskolen Kristiania leverer utdanning innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Med rundt 1 700 studenter og et bredt utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Fagskolen Kristiania en ledende aktør innen høyere yrkesfaglig utdanning i Norge. Som en del av stiftelsen Høyskolen Kristiania, jobber vi for å kunne tilby utdanning etterspurt av yrkeslivet, med mål om å bli Norges første uavhengige universitet. Våre studenter skal ha kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse som gjør dem ettertraktet og aktuell for arbeidslivet.