Erfarne forretningsutviklere søkes til Bekk Management Consulting

Publisert:
07.08.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Rådgivning | IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
30.08.2019
Vi søker deg som har konsulenterfaring. Er drivende nysgjerrig. Og du ønsker nye, faglige utfordringer og sparringspartnere. Det gjør vi også.

Hos Bekk er vi 470 spesialister innen strategi, design og teknologi. 45 av oss jobber i Bekk Management Consulting (BMC). Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

I BMC jobber vi primært innen tre satsningsområder:
  • Kundesentrisk strategi og transformasjon
  • Tjenesteinnovasjon og nyskaping
  • Datadrevet forretningsutvikling
Konkret spenner prosjektene våre seg fra klassisk strategi via effektivisering, organisasjonsutvikling, tjenestedesign, konseptutvikling og smidig tilnærming til dataanalyse og maskinlæring. For å nevne noe. 

Et engasjerende og tverrfaglig miljø
Vi ønsker å se hverandre lykkes, og har et sterkt sosialt miljø med et bredt utvalg av kulturelle, faglige og sportslige aktiviteter. 
Hos oss kan du utvikle deg til å bli så god som du selv ønsker. Det sterke fokuset på faglig utvikling i Bekk drives av våre engasjerte ansatte og ønsket om å dele. Vi har hvert år rundt 30 faggrupper som møtes jevnlig, der vi fordyper oss i temaer vi selv interesserer oss for. Vårt sterke fagmiljø kan også eksemplifiseres gjennom vår siste fagdag på Blå med innhold som paneldebatter, workshops, fremvisning av hobbyprosjekter, i tillegg til faglige presentasjoner. 

Ønske om å påvirke  
For å passe inn hos oss er du selvfølgelig faglig dyktig, og har i tillegg et sterkt ønske om å påvirke din egen arbeidsplass og våre kunder. Du brenner for å jobbe med komplekse problemstillinger, har en genuin forretningsinteresse og interesserer deg for samspillet mellom strategi og teknologi. 
I tillegg har du: 
  • Jobbet 2 til 8 år som management konsulent eller har erfaring med anvendelse av design eller teknologi i forretningsutvikling
  • Ydmykhet til å vite at de beste resultatene utvikles i fellesskap
  • Høyere utdanning innen økonomi eller ingeniør med svært gode akademiske resultater
Vi håper du vil forsterke vårt miljø ytterligere med din kunnskap, erfaring og engasjement!
Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Bekk, og lurer på hvilke muligheter som finnes for deg? Kontakt vår rådgiver Maria Høst Steen i Dfind Executive for en uforpliktende prat: 95884555/epost:maria.steen@dfind.no. Maria behandler søknader løpende.

Bekk Consulting AS er et norsk selskap med 470 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi gjennomfører prosjekter for store private og offentlige virksomheter og har kontorer i Oslo og Trondheim.