Er du vår nye interaksjonsdesigner?

Publisert:
18.03.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Våre kunder lyser ut nesten hundre tusen ledige stillinger og mottar to millioner søknader gjennom rekrutteringsløsningen vår hvert år. Hva er vel mer spennende enn å være med å videreutvikle denne løsningen som så mange har et forhold til, enten som jobbsøker eller som arbeidsgiver på jakt etter nye medarbeidere? Produktavdelingen vår består av 4 engasjerte medarbeidere som jobber tett sammen med våre utviklere. Vi håper du er klar for å både videreføre det vi allerede har bygd opp, samt tilføre oss ny inspirasjon. 
Vi lanserte i 2016 en ny jobbsøkerportal og i 2017 en ny rekrutteringsløsning og du vil ha ansvaret for videre design av disse to løsningene. Vi har en ambisiøs road map framover med mange nye moduler og integrasjoner som skal spesifiseres, designes og utvikles!

Areidsoppgaver
Du vil komme inn i en selvstendig rolle med store muligheter for å forme arbeidsdagen. Du vil få ansvar for UI, UX og UU i løsningene. Med dette ønsker vi at du blant annet skal bidra med detaljerte skisser i spesifiseringsfasen som igjen skal bidra til:

?        En best mulig brukeropplevelse for rekrutterer og jobbsøkere. 
?        Et bedre diskusjonsgrunnlag i dialog med kunder rundt nye moduler 
?        Et bedre diskusjonsgrunnlag internt før estimering og utvikling 
?        Bedre kommunikasjon internt og eksternt rundt kommende moduler og funksjonalitet

Du vil også få ansvaret for å sikre enhetlig design i løsningene gjennom en levende style guide.

Hvem er du? 
Vi tror du har en utdannelse innen design, interaksjonsdesign eller liknende og har opparbeidet noen års arbeidserfaring. Du bør ha diskutert design og brukeropplevelse med både utviklere og brukere tidligere og du har erfaring fra å jobbe med UI og UX opp mot både mobil og andre digitale flater. Du bør også kjenne til prinsipper innen universell utforming. 

Det er en fordel om du kjenner til Google Analytics og Adobe Creative Cloud suite, men dette er ikke et krav. 

Som person tror vi at du er selvstendig og klarer å holde fokus i en hektisk hverdag. Sannsynligvis er du ganske strukturert og har øye for detaljer samtidig som du trives med korte tidsfrister.

Vi tilbyr
Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver, men du må også være klar for en bratt læringskurve. Du erfare raskt at rekrutteringsløsninger er langt mer komplekse enn du kunne ane. Du vil jobbe sammen med en faglig engasjert gjeng og vi tror den rette personen inn i teamet brenner for sitt fagfelt og holder seg oppdatert ut av egeninteresse. 

Vil du høre mer? 
Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i Dfind IT; Lars Frøyland på telefon 98833854  eller epost lars.froyland@dfind.no eller Kristian Clifford på telefon 40021566 eller epost kristian.clifford@dfind.no

Webcruiter AS er et spennende selskap som i mer enn ti år har levert rekrutteringsløsninger som hjelper våre kunder å ansette rett person.
Vi selger våre rekrutteringsløsninger i Norge og Norden – både direkte og gjennom store partnere. Med kontor i Oslo betjener vi over 1400 fornøyde kunder – fra mindre rekrutteringsselskaper til store virksomheter i både offentlig og privat sektor.
Vi er 30 ansatte som kjennetegnes av en vilje og evne til å yte service utenom det vanlige overfor våre kunder, partnere og kolleger.