Eiendomssjef/Prosjektleder

Publisert:
18.01.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Bygg og anlegg
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest

Self Storage Group ASA er et solid og ambisiøst selskap, som jobber målrettet i et spennende nisjemarked, med svært gode resultater og store vekstambisjoner. Vi søker nå en dyktig og engasjert Eiendomssjef/Prosjektleder, som vil være med oss å utvikle selskapet videre. Hovedkontoret er plassert i moderne lokaler på Skøyen og her jobber det 15 personer, i det vi liker å kalle en flat og teamorientert organisasjonsstruktur. 

Som stillingstittelen indikerer så er vi på jakt etter en person som kan "litt om mye", innenfor bl.a. eiendom, prosjekt og drift og som innehar både kommersiell instinkt og teknisk innsikt.  Stillingen rapporter til CEO og vil være en del av selskapets ledergruppe.

Arbeidsoppgaver

 • Kravstiller og prosjektleder for nybygg og konverteringsprosjekter
 • Byggesaksadministrasjon
 • Prosjektutvikling på nye tomter-/eiendomsprosjekter
 • Oppfølging av eksisterende og nye samarbeidspartnere
 • Sikre at krav til dokumentasjon ivaretas
 • Oppfølging og utvikling av den totale eiendomsporteføljen
 • Videreutvikling av eksisterende prosesser og rutiner

Kvalifikasjoner
Vi er ute etter kandidater med relevant høyere teknisk- og/eller merkantil utdanning, gjerne med erfaring fra eiendomsrelatert virksomhet og/eller fra bygg-/anleggsbransjen.  Det er fordelaktig med god prosjekterfaring og kanskje har du også ledet noen prosjekter. Stillingen krever god økonomi- og kontraktforståelse.  Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk og du er en erfaren bruker av nødvendige IT verktøy.

Som person ser vi for oss at du er:

 • Inkluderende og ser viktigheten av gode relasjoner 
 • Selvgående, men vet når andre skal involveres
 • Strukturert med evne til å gjøre nødvendige og riktige prioriteringer
 • Stor arbeidskapasitet men evner å ha en god balanse mellom jobb og fritid
 • Lærevillig, samtidig som du liker å dele av din egen kunnskap    

En jobb i Self Storage Group ASA betyr at du får være med på en spennende reise hvor både DU og vi vokser sammen. Stillingen kombinerer det operative med det strategiske og jobbinnholdet vil være svært variert. Således vil du ha alle muligheter til å bli dyktig, og utvikle deg på mange fagfelt. Du vil jobbe sammen med stolte og engasjerte medarbeidere i et positivt og godt arbeidsmiljø. Lønn og andre betingelser er konkurransedyktige og dette blir vi helt sikkert enige om. Det viktigste for oss er at du har tro på vårt forretningskonsept og ønsker å bli en del av vår gründerbedrift hvor alle trekker i samme retning og støtter hverandre.

Har du spørsmål rundt stillingen, kontakt gjerne Hallgeir Bakken i Dfind på telefon 905 51 202, for en uforpliktende samtale. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

For å bli enda bedre kjent med oss kan du ta en titt innom vår hjemmeside; www.selfstoragegroup.no. 

Self Storage Group ASA er en av Skandinavias ledende utleiere av minilager. Vi har 99 avdelinger og mer enn 115.000 kvadratmeter, utleiebart areal i Norge, Sverige og Danmark. Vi ble børsnotert i 2017, omsatte samme år for 212 millioner og har ambisiøse mål for den videre utviklingen av selskapet. Vi skal etablere flere avdelinger, og øke vår eiendomsportefølje. Selskapets strategi er å være ledende i bransjen på gode kundeopplevelser og digitalisering.