Drilling engineer

Publisert:
07.05.2019
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Energi | Industri
Varighet:
Vikariat
Søknadsfrist:
Snarest
Vi i Dfind Engineering er en gjeng med dedikerte rådgivere som ønsker at du skal utvikle deg og lykkes sammen med oss. Vi tilbyr personlig oppfølging og mentorskap gjennom våre oppdrag, og vi søker alltid å finne den beste muligheten for deg. Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon eller en uforpliktende prat om våre muligheter.

Vi leter nå etter deg som er erfaren som drillingingeniør. Du har blant annet vært ansvarlig for planlegging, design og utførelse av boreoperasjoner fra start til slutt. Du er kjent med bruk av ulike boreapplikasjoner knyttet til brønnplanlegging. 

Vi ser etter deg som har et sterkt fokus på HMS og kvalitet, og du samarbeider godt på tvers av de ulike fagdisiplinene. Du må kunne dokumentere gode resultater fra lignende stilling.
Det er et krav at du behersker norsk og engelsk både skriftlig og muntlig. 

Ta kontakt om du har spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg. 
 

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no