Driftssjef

Publisert:
03.07.2020
Sted:
Senjahopen, Troms
Kategori:
Industri | Produksjon | Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
17.08.2020
Vi i Selstad har en rekke trofaste og fornøyde kunder, og som Driftssjef blir din viktigste oppgave å ivareta kundene, samt bidra til økt vekst gjennom relasjonsbygging og salg. Stillingen innebærer også personalansvar for 4 produksjons- og lagermedarbeidere. Bransjen og selskapet er i vekst og vi ser et stort potensiale for vår lokasjon på Senjahopen.

Vi søker en person som ivrer etter å utvikle både seg selv, sine medarbeidere og markedet i en hverdag preget av tøff konkurranse. Avdelingen i Senjahopen har spesialisert seg mot snurrevad, men vi leverer også utstyr og service til andre fiskeredskap og utstyr til havbruk.

Erfaring fra fiskeri/ havbruk vil bli vektlagt.

Ta gjerne kontakt med Håvar Solsvik i Dfind Executive på telefon 400 21 597 for en uforpliktende prat, eller send inn din søknad innen 16. august.

Selstad er en internasjonal leverandør av utstyr og kompetanse til det maritime markedet, og opererer fra elleve forskjellige lokasjoner med hovedkontor i Måløy. Vår spisskompetanse ligger innen oppdrettsutstyr og fiskeredskaper, men vi leverer også tau og utstyr til sikkerhet, industri og offshorevirksomhet.