Distriktssjef

Publisert:
28.10.2019
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Bygg og anlegg | Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
 

Heidenreich - Enklest å handle med

Er du en leder som er full av pågangsmot og som brenner for å skape resultater gjennom å begeistre dine ansatte og våre kunder? 

Vi kan tilby deg en utfordrende stilling i et selskap som er nytenkende i en bransje i stor endring, der det er kort vei fra idé til handling. Du får med andre ord være gründer, samtidig som du har en sterk etablert aktør i ryggen. Vi leverer et totalsortiment innen VA og VVS. Dette gir oss et konkurransefortrinn mot våre kunder, så potensialet er derfor svært stort. Kanskje nettopp du er den rette til å ta oss til nye høyder i Bergen? 

Ansvarsoppgaver: 

  • Totalansvar for salgsresultatene i Bergen og omegn.
  • Personalledelse for to butikker og inne-/uteselgere innen VVS. 
  • Relasjonsbygging til eksisterende og potensielle nye kunder.
  • Planlegging og gjennomføring av salgsfremmende tiltak, i samarbeid med teamet. 
Du er en relasjonsbygger som evner å skape verdi for våre kunder. Måten du leder på skaper en kultur der alle bidrar og ønsker å levere de beste resultatene. Du trives med å jobbe mot tydelige mål, og liker at andre er ambisiøs på dine vegne. Samtidig er det viktig at du er kommersiell og analytisk, slik at du har et langsiktig fokus gjennom struktur i en hverdag med mange baller i luften. Du er målrettet og sørger for at vi som team i distriktet har riktig fokus ut i markedet. 

Hva ønsker vi at du har med deg fra før?

  • Solid erfaring innen salg, der du kan vise til dokumenterte resultater.
  • God kjennskap og nettverk i VVS-bransjen.
  • Ledererfaring fra tilsvarende stilling eller bransje.
  • Erfaring med personalledelse.
  • Erfaring med budsjett- og resultatansvar.
Tror du at du har det som skal til? Da ser vi frem til å høre fra deg. Ta kontakt med Erlend Låstad i Dfind for spørsmål til stillingen. 
Du når han på: erlend.lastad@dfind.no eller 41444344.

Heidenreich AS er en landsdekkende grossist som arbeider innenfor områdene VVS og VA. Selskapet har hovedkontor på Skedsmo med 31 avdelinger/servicesentre fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Heidenreich AS har over 300 ansatte og en omsetning på ca. 1,5 mrd kr. Selskapet er 100 % eiet av Europas største VVS- grossist, tyske Cordes & Graefe KG.

Med over 110 års erfaring, er Heidenreich etterspurt som en offensiv aktør i proffmarkedet. God økonomi og lønnsom drift legger et godt grunnlag for langsiktig planlegging med stadig nye strategiske investeringer. Heidenreich innehar tung faglig kompetanse innen prosjektmarkedet med teknisk kontor som bidrar med gode løsninger, beregninger og teknisk støtte. Heidenreich er en del av europas største og veldrevne grossist som igjen bidrar til god konkurransekraft for våre kunder.