Digital markedssjef

Publisert:
19.05.2020
Sted:
Langhus, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom | Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
16.06.2020

Har du erfaring med markedskommunikasjon og besitter digital kompetanse? På vegne av Norgeseliten ser vi etter en dyktig markedssjef som skal bidra til å sette strategi og retning for kjeden. Bli med på den spennende reisen!

Norgeseliten AS eies av Berggård Amundsen & Co AS og er en del av et norsk, familieeid selskap med korte beslutningsveier og flat struktur som gir gode muligheter til å påvirke. Kjedekontoret består av fem ansatte og den nye digitale markedssjefen vil få en sentral rolle i gruppen. Kjeden vil med ny strategi ha et sterkt fokus på identitet og kommunikasjon. Din hverdag vil bestå av både strategisk arbeid i samarbeid med kjedeledelsen, og du vil være en viktig sparringspartner og ressurs for kjedens medlemmer innenfor markedsføring og digitale medier. I tillegg vil Berggård Amundsens salgsapparatet, produktsjefer og markedsførere blir viktige samarbeidspartnere for deg.

Norgeseliten er sertifisert som Great Place To Work og vi etterlever våre løfter til medlemmene våre: “Vi hjelper deg å lykkes” - høres dette ut som noe du kan identifisere deg med?

Ansvarsområder:

 • Ansvarlig for nettsider, nettbutikk, intranett og SOME
 • Utarbeide og gjennomføre markeds- og aktivitetsplaner for Norgeseliten
 • Utarbeide, sende ut og evaluere digital kommunikasjon til medlemmer og sluttkunder
 • Prosjektansvar for kampanjer og aktiviteter
 • Prosjektansvar for lokale, regionale og nasjonale kjedesamlinger, med noe presentasjoner og innsalg
 • Budsjettansvar for markedsføringsaktiviteter


Vi ser etter deg som:

 • Har høyere utdanning innen markedsføring og kommunikasjon
 • Har erfaring fra digital markedsføring og kommunikasjonsarbeid, gjerne innen retail, kjededrift eller på leverandørsiden
 • Har erfaring med oppbygging av nettsider, netthandel og digitale salgskanaler
 • Gjerne har google sertifiseringer og kjenner godt til Google Analytics, Inbound marketing og Facebook annonsering
 • Det er en fordel om du også har erfaring med B2B eller B2C
 • Har svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Som person evner du å jobbe systematisk, du er strukturert og du verdsetter orden høyt. I rollen som digital markedssjef blir du en naturlig høyre hånd for kjedeledelsen der dine kreative idéer blir hørt, samtidig som du vil søke råd og innspill for forankring. Du er pålitelig og samvittighetsfull i ditt daglige arbeid, planlegger godt og har stor gjennomføringskraft. Du må kunne samarbeide tett med andre, trives med å inkludere og bygge relasjoner både internt og eksternt. Det blir viktig å tenke nytt og utfordre det eksisterende i organisasjonen, ditt pågangsmot og evne til å ikke gi opp vil komme godt med. Du kommer til å delta på samlinger i Norge og noe reising med og uten overnatting må påregnes, derfor ser vi etter en engasjert medarbeider som trives med å prate med folk, ha presentasjoner foran andre og som går på jobb med en smittende lyst og energi.

Hos Norgeseliten blir du en del av et miljø hvor det blir lagt stor vekt på tverrfaglig samarbeid og trivsel. Vi har nylig flyttet inn i helt nye, lyse, åpne og trivelige kontorlokaler på Langhus utenfor Oslo som vi deler med Berggård Amundsens 35 ansatte. Det er ofte lett og hyggelig stemning med mye smil og latter. Her har vi også eget moderne treningsrom og 40 ladestasjoner for elbil, med strøm fra eget solanlegg. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og gode pensjons- og forsikringsordninger, herunder helseforsikring.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Anniken Moore på e-post anniken.moore@dfind.no eller telefon 489 99 366 for mer informasjon.

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen:
Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre. Vi gjør kontinuerlige vurderinger for mulighet til fysiske møter i henhold til smittevernsregler.

Norgeseliten er en landsdekkende elektrikerkjede med elektroentreprenører. Kjeden består av 192 virksomheter med rundt 2 200 fagutdannede elektrikere. Norgeseliten eies av Berggård Amundsen – norsk familieeid elektrogrossist. Kjedekontoret består av kjedeleder, markedssekretær, fagansvarlig og to konsulenter med ansvar for sine distrikter. I løpet av 20 år har vi utviklet oss i takt med tiden. Norgeseliten består i dag av en rekke dyktige fagmennesker som innehar bred kunnskap og som stadig ser nye løsninger og muligheter i markedet. Vårt mål er å gjøre hverdagen bedre, enklere og mer lønnsom for våre medlemmer.