DevOps Lead

Publisert:
23.08.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
24.09.2019

Tripletex er et komplett, skybasert økonomisystem. I dag har vi over 35 000 kunder og 150 000 brukere. Vi er et norsk selskap som har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen. Vi er stolte av vår bruk av ny teknologi, og allerede ved lansering i 2002 var vi i skyen. Tripletex er en teknologibedrift med en helt unik kultur drevet frem av verdiene Glede, Tillit og Driv. Nå er vi i kraftig vekst og ønsker å bli enda flere. Blir du med? 

Hos oss kommer du til å ta ansvar for at vi fortsetter å utvikle, levere og forvalte våre løsninger på en smidig måte. Du vil bli en del av vårt Operations-team, samtidig som du deltar i vårt kryssfunksjonelle miljø for å sikre at vi kan levere et best mulig produkt. Du vil få frihet til å forme din egen arbeidsdag og dine egne arbeidsoppgaver i en organisasjon hvor utvikling og teknologi er prioritert og verdsatt. Sammen jobber vi etter lean-prinsipper, og gjennom continuous deployment slipper vi store og små leveranser opp til ti ganger om dagen.

Tripletex består av engasjerte og dyktige mennesker som setter pris på flat struktur, stor takhøyde og både faglige og sosiale aktiviteter. Vi sitter i kule lokaler sentralt på Skøyen, hvor vi blant annet kan skryte av egen barista. Det er viktig for oss at du får utvikle og utfolde deg i hverdagen, men også via hackathons og konferanser, både i Norge og i utlandet. I Tripletex har alle eierskap til løsningene vi lager, og innovasjonskultur bygges i selvstendige, ansvarlige team der tillit, mestring og leveranser av høy kvalitet danner grunnsteinene. Hos oss vil du alltid bli oppfordret til å satse, prøve og feile. Det skal være gøy å være på jobb, og vi er stolte av både menneskene, teamene og produktet vi har skapt.

Hvem er du?
Du har en lidenskap for tech og smarte løsninger på «dumme» problemer. Det er viktig for oss at du tar med deg operativ erfaring fra infrastruktur og drift. Hos oss vil du møte en Java-applikasjon, så det er en stor fordel om du har erfaring med drift av Java-applikasjoner. Du synes cloud er spennende og har gjerne erfaring med AWS eller andre skyløsninger.

Er du klar for din neste utfordring? Vår rådgiver i Dfind, Elisabeth Langseth, er tilgjengelig via 98468690 eller elisabeth.langseth@dfind.no