CTO

Publisert:
29.12.2020
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
29.01.2021

PetXL har et mål om revolusjonere bransjen gjennom et strømlinjet og gjennomsiktig kundekonsept for alle med kjæledyr. PetXL tilbyr i dag et av markedets beste og bredeste utvalg av utstyr til alle typer kjæledyr, men ønsker i tillegg å være en one-stop-shop for en lang rekke av tjenester rundt dyrehold. Teknologi er avgjørende for å kunne tilby kundesentriske løsninger som oppleves sømløse uansett om behovet er fôr, veterinær eller stell av dyr. Vil du ta eierskap til våre teknologiske strategier, målbilder og plattformer, samt være med på å skape resultater i et selskap med engasjerte mennesker som har solide eiere og høye ambisjoner?

Vi leverer i dag tjenester til 4 store varehus og 3 nettbutikker, inkludert over 100 ansatte rundt om i landet - og det blir stadig flere. PetXL vokser raskt og skal i løpet av 2021 åpne 8-10 nye varehus med alt av servicetilbud inkludert. Vi er da avhengig av at alle systemene snakker sammen og fungerer sømløst på tvers av lokasjoner, og plattformer. Blir du med?

Hos oss vil du få mulighet til å jobbe både strategisk, kommersielt og taktisk. Vi skal bygge skalerbare løsninger og forretningsmodeller som kan støtte vår sterke vekst i fremtiden og du vil få ansvar for vår digitale kundereise på tvers av våre tjenester. Vi liker å jobbe omnikanalt og håper at det digitale og fysiske grensesnittet smelter sammen for våre kunder i møtet med oss. Vi ønsker å ivareta alle behovene gjennom hele livsløpet med abonnement, grooming og veterinær med både digitalt, og fysisk butikk - som de eneste i markedet.

Vi er en engasjert gjeng med mye passion for nye konsepter som er drevet av å vokse, levere verdi til våre kunder, digitalisere en analog bransje og samtidig ha det utrolig gøy!

Vi jobber mot ambisiøse mål og forventer å være nordiske innen tre år gjerne før, og ha minst 30 lokasjoner med vårt totalkonsept. Vi håper du vil være med på denne reisen og forhåpentlig et par moonshots på veien. Vi er en del av Karbon Invest familien og har muligheten for å jobbe tett med andre porteføljeselskaper, og sentrale rådgivere, bl.a. innen teknologi.

Som vår nye CTO kommer du til å ha hovedansvar for å levere moderne og skalerbare løsninger i hele selskapet. Du må kunne se det store bildet, være skarp i dine prioriteringer og skape fremdrift. Vi tror at for å lykkes i rollen må du kunne bygge skalerbar arkitektur og se mulighetsrommet for fremtidig forretningsutvikling på våre teknologivalg. Vi kommer til å bygge en plattform som skal levere 1. mrd innen 2025. Vi har bygget vårt miljø basert på Magento, med god hjelp fra Tiny Elephant, men holder på å skifte ut flere komponenter rundt vår eCommerce løsning som ERP og PIM.

Det er viktig for oss at du klarer å dra de lange strategiske linjer og tegne målbildene for neste år, samtidig som du leverer verdi til de som står i våre butikker i dag. Som CTO i vårt team vil du sitte i ledergruppen i PetXL og jobbe tett med bl.a. CTO i Karbon invest.

Hvem er du? Vi tenker at du har lyst til å være med å bygge noe nytt og dermed utfordre en hel bransje. tillegg håper vi du har erfaring med å bygge skalerbare systemer fra miljøer større enn det vi er i dag, og kan vise til gode resultater innen digitalisering. Du har jobbet strategisk med teknologi og kommersialiserte digitale løsninger. Du har evnen til å prioritere, håndtere høyt tempo og har gode kommunikasjonsevner som kan engasjere de rundt deg. Du er nysgjerrig og løsningsorientert som person, - og er trygg på å drive endringsprosesser. Da vi er i servicebransjen er du gjerne glad i folk og en fordel er om du også har interesse for dyr, men absolutt ikke et krav!

Ønsker du å være med på vår reise og du er klar for nye utfordringer? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vår rådgiver i Dfind, Jacob Bruun er tilgjengelig på 921 33 989 eller jacob@dfind.no

PetXL er etablert av erfarne gründere og har solide eiere i ryggen, med Karbon Invest som en av hovedaksjonærene. Karbon Invest er et privateid investeringsselskap med investeringer innen private og børsnoterte selskaper samt eiendom. Hovedaksjonærene til Karbon Invest, Jens Rugseth og Rune Syversen, er gründere av selskaper som Crayon Group Holding ASA og Link Mobility. Karbon Invest er blant de største private aksjonærene i nevnte selskaper, i tillegg til å være aktiv gjennom styrearbeid og ledelse. Utover dette er Karbon Invest investert og aktiv i flere ulike private selskaper. Karbon Invest har i dag en verdijustert egenkapital på ca NOK 3,8 mrd.