CTO

Publisert:
24.10.2018
Sted:
Lysaker, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
18.11.2018

Vi jobber etter visjonen om at “Avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem” og søker nå en CTO som skal sikre oss høy gjennomføringsevne i digitale prosjekter. I Norsk Gjenvinning er IT organisert i eget selskap, Adact, og som øverste leder vil du være ansvarlig for implementering og gjennomføring av IT-, digitaliserings- og forbedringsprosjekter, samtidig som du sikrer at operativ drift av IT-systemer til enhver tid fungerer optimalt. Hos oss får du mulighet til å jobbe tett på forretningen, for å konvertere behov til IT- og digitaliseringsprosjekter. Gjennom god dialog med leverandører og interne ressurser er du en viktig bidragsyter til at Norsk Gjenvinning øker effektiviteten og skaper nye forretningsmuligheter.

Arbeidsoppgaver:

  • ansvar for en avdeling med 11 medarbeidere og eget avdelingsbudsjett
  • overordnet ansvar for integrasjon, applikasjonsdrift, sikkerhet og infrastruktur
  • ansvar for leverandør- og avtaleoppfølging, anskaffelser og forhandlinger
  • utarbeide prosess- og gjennomføringsmodeller for konsernets nåværende og fremtidige IT-prosjekter
  • prosjektleder- og porteføljeansvar
  • være pådriver for at IT-avdelingen kontinuerlig jobber for forbedringer ute i forretningen, gjerne etter LEAN prinsipper
  • utvikle og kontinuerlig forvalte konsernets IT-strategi

Erfaring og kompetanse:

For å lykkes i denne rollen tenker vi at du har ledererfaring fra før og kan drive teamet, samtidig som du liker å være hands on. Du liker å ta initiativ og sørge for fremdrift, og er alltid på jakt etter muligheter og gode løsninger. Det er viktig å få verdikjeden i selskapet til å henge godt sammen, og mange små forbedringer kan utgjøre en stor forskjell. Som CTO er det viktig at du har god erfaring med en kompleks verdikjede og optimalisering av denne. Har du i tillegg kjennskap til SAP er det en stor fordel, men ikke et krav. Du har evnen til å kommunisere godt med både forretningssiden og tekniske ressurser, både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk. Vi tenker at du har relevant høyere utdannelse og erfaring fra lignende ansvarsområder.

Vi tilbyr:

Som så mange andre tilbyr vi selvfølgelig et veldig aktivt og godt arbeidsmiljø, spennende og varierte oppgaver, gode utviklingsmuligheter, i tillegg til ordnede arbeidsforhold og konkurransedyktige betingelser. Det vi i tillegg kan påberope oss er at vi har en særdeles viktig samfunnsoppgave, og jobber i en veldig fremtidsrettet bransje. Vi håndterer 1,8 millioner tonn avfall per år, omsetter årlig for ca. 4 milliarder kroner, og konsernet eies av Summa Equity. Vår innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien og det nasjonale miljøregnskap. Vår visjon er at avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem - og for oss betyr det; «Det finnes ikke søppel mer». Lyst til å bidra til vårt viktige arbeid med din teknologikompetanse?

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med Janne Kristiansen på janne.kristiansen@dfind.no eller Jacob Bruun på jacob.bruun@dfind.no

Norsk Gjenvinning-konsernet er markedslederen i den norske gjenvinningsbransjen, og bidrar hver dag til en global miljøinnsats i eget nærmiljø. Vi samler inn alle typer avfall fra næringslivet og produserer avfallsbaserte råvarer som vi selger i det internasjonale markedet. I tillegg tilbyr vi husholdningsrenovasjon, industritjenester, riving, miljøsanering, makulering og massehåndtering. Vi er etablert med 40 anlegg og over 1.300 ansatte i Norge, Danmark, Sverige og England. Vi håndterer 1,8 millioner tonn avfall per år, og omsetter årlig for ca. 4 milliarder kroner. Konsernet eies av Summa Equity. Vår innsats er et viktig bidrag til den sirkulære økonomien og det nasjonale miljøregnskap. Vår visjon er at avfall blir løsningen på fremtidens ressursproblem - og for oss betyr det; «Det finnes ikke søppel mer».

Våre mål skal oppnås gjennom systematisk resultatledelse med utgangspunkt i vårt samfunnsansvar og våre verdier; kremmerskap, proaktivitet, ansvarlighet og lagånd.