Cloud Operations

Publisert:
13.12.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
Bank, Forsikring og Finans | IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
28.01.2019
 I Vipps jobber vi hver dag med å gjøre identifikasjon og alle type betalinger befriende enkelt! Vi elsker teknologi og ser nå etter nye kolleger å dele interessen med. Vipps har i dag mer enn 3 millioner brukere og har blitt en viktig del av folks hverdag.

Vipps er et Cloud first selskap. Vil du være med på å bygge team og sette retning for Cloud Operations i et av Nordens mest spennende Fintech miljøer? Vi tror at nærhet til de tekniske løsningene er avgjørende, og hos Vipps blir du en viktig ressurs hvor du får muligheten til å jobbe på «the bleeding edge» av skyteknologi. Vi har i dag en applikasjons- og systemplattform basert på Microsoft Azure med en microservice-arkitektur.

Ønsker du å bli ekspert innen ditt fagfelt? Da gjelder det å lære av de beste! Vi jobber tett med Microsoft sine egne løsningsarkitekter på Azure, og på denne måten vil du både sparre, utfordre og fylle på med kompetanse fra de beste ressursene. Du vil sitte tett på Vipps pulsen, jobbe i nært samarbeid med produktteam, kunder og leverandører. Du vil i din rolle sørge for at Vipps har gode prosesser for å sikre optimale løsninger for sikker og stabil drift. Du har gjerne en utpreget serviceinnstilling og du synes det er gøy å jobbe i et selskap der ting skjer i et høyt tempo hvor det også er viktig at samhandling skal ivaretas.

For å fylle denne rollen tror vi at du har
  • erfaring med drift av Cloud-løsninger med krav til høy tilgjengelighet
  • erfaring med drift av virksomhetskritiske systemer
  • veldig lyst til å bli med Vipps videre på reisen

Ansvarsområdene dine vil være å
  • bidra til utviklingen av ny Cloud Operations-avdeling
  • jobbe kontinuerlig med Vipps gjennom distribusjon, automatisering og vedlikehold av våre skybaserte løsninger og infrastruktur, og alltid ha et øye for forbedringer og effektivisering av disse prosessene og daglige operasjoner
  • ha fokus på tilgjengelighet, overvåkning, ytelse og skalerbarhet og gjenoppretting ved driftsavvik og katastrofer
Du vil få mulighet til være med på et spennende løp fra startgropen i et selskap som er smidig som en startup, men med fordelene og tryggheten til et stort selskap. Så dersom det kribler litt ekstra i magen og du vil jobbe med Vipps, er vi klare for å høre fra deg.

Ta gjerne kontakt med Dfind ved Jacob Bruun på e-post: jacob.bruun@dfind.no eller Kristian Clifford på tlf: 400 21 566 eller e-post kristian.clifford@dfind.no for en uforpliktende prat.


Historien om Vipps er egentlig som et lite eventyr. I løpet av seks måneder ble vi lastet ned én million ganger, og på tre år har vi blitt nær sagt allemannseie i Norge. Med 3 millioner brukere har Vipps blitt en naturlig del av nordmenns betalingshverdag. Vi har til og med blitt et verb, det er ganske moro egentlig. Vi startet med vennebetaling og har siden den gang lansert betalingsløsninger for person til bedrift, netthandel, faktura og betaling i butikk. Om vi skal gi oss med det? Å nei du, på ingen måte.

Nylig fusjonerte vi med verdensledende aktører innenfor betaling- og identifiseringsteknologi, BankAxept og BankID og utvikler nå tjenester for norske og internasjonale brukere.

Vi er i dag ca. 150 Vippsere som stiller til start; utviklere, produkthoder, selgere, markedsførere og økonomifolk. Sammen skal vi sette en ny standard for betaling og ID-tjenester, med merkevarene Vipps, BankAxept og BankID, i Norge og i andre markeder.