Chief Digital Officer

Publisert:
20.11.2020
Sted:
Melsomvik, Vestfold
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
17.07.2021

Oslofjord er til for å skape store og nære fellesskap gjennom arrangementer. Derfor finner du alt på ett sted hos oss – alt fra overnatting, bevertning og arrangementslokaler, til idrettsarenaer, fantastiske uteområder og en teknisk rigg i verdensklasse. Vi er Europas største convention village med mulighet for opptil 12 000 deltakere på arrangement, og 9 000 overnattende gjester. Dette stiller høye krav til oss som vertskap, særlig i grensesnittet mellom det fysiske og det digitale, når vi skal skape sømløse 24-timers opplevelser for våre gjester. For å ta kundereisen til neste nivå, trenger vi en strategisk retning som muliggjør skalerbarhet fra et digitalt perspektiv.

Hos oss gjelder stikkord som høye ambisjoner, bratte læringskurver og godt fellesskap – er du klar for å bli med på laget?

Som Chief Digital Officer hos Oslofjord, vil du ha en sentral rolle med en unik mulighet i en sammensatt virksomhet med et stort potensial. Du vil få ansvaret for å lede den digitale utviklingen i selskapet, og dermed bidra til å øke vår attraktivitet og konkurranseevne ute i markedet. Du blir en faglig rådgiver og støttespiller for både ledelsen, og andre nøkkelpersoner i Oslofjord. Forretningsutvikling, innovasjon og endringsledelse vil bli dine mest sentrale områder, hvor din aller viktigste oppgave blir å drive frem digital forretningsutvikling i hele organisasjonen. Arbeidsoppgaver og ansvar innebærer oppfølging av forretningsstrategi, virksomhetsarkitektur, innovasjonsstyring og innovasjonsplattform. CDO skal sikre at digital forretningsutvikling får nødvendig prioritet gjennom en planmessig og strukturert tilnærming. Digitalisering er et av de sterkeste strategiske virkemidlene og du vil bli en del av selskapets sentrale ledelse.

Oslofjord er Europas største convention village og vi ønsker å utnytte teknologi for permanente installasjoner som skal være med på å løfte gjesteopplevelsen. Våre fasiliteter og uteområder har en enorm fleksibilitet som gjør at man skape noe helt unikt for alle typer arrangementer. For å lykkes i rollen må du både være en strateg, og en operativ ressurs som tar ansvar for implementering, så vel som gjennomføring. Vi ser etter deg med solid erfaring med å utnytte det mulighetsrommet teknologien kan gi, og som kan vise til spennende prosjekter fra tidligere arbeid. Du må være god til å sette initiativ og investeringer i et økonomisk og kundesentrisk perspektiv for å sikre god ROI. Vi håper du kommer inn som et friskt pust og med evne til å utvikle en kultur for å kunne bygge opp under digitalisering som et forretningskritisk element. Er du i tillegg en kreativ problemløser, forbedringsfokusert og god på innsalg av nye business cases? Da kan du være akkurat den vi leter etter!

Hos oss vil du:

  • Jobbe i komplekse prosjekter med både digital og kommersiell agenda.
  • Løse problemer og utfordringer som ingen før har løst – både digitalt, organisatorisk og teknisk.
  • Bidra med din digitale forståelse og evne til å omsette det til en konkurransefordel for Oslofjord.
  • Jobbe med innovasjon og kule løsninger i et selskap med høyt investeringsnivå og korte beslutningsveier.
Vil du være med å løfte Oslofjord som Europas viktigste møteplass gjennom å jobbe med alt fra driftsoptimalisering til opplevelsesteknologi i verdensklasse? Ved å bygge noe helt unikt og være vertskap for fantastiske arrangementer, setter vi Oslofjord på kartet i Norge - og i verden! Vi håper du vil være med oss på reisen, for dette blir veldig gøy.

Ta kontakt med våre rådgivere i Dfind, Janne Kristiansen og Jacob Bruun som er tilgjengelig for spørsmål på 952 04 577 / 921 33 989 eller på janne.kristiansen@dfind.no / jacob.bruun@dfind.no

Idyllisk ved fjorden i Stokke i Vestfold er byggingen av Europas største Convention Village i ferd med å ferdigstilles. Oslofjord Convention Center er en unik destinasjon hvor du finner alt på ett sted – en lekegrind for de som planlegger arrangement! Her finnes alt fra konferansehotell, suiteleiligheter og små sjarmerende hytter ved vannkanten, til toppmoderne idrettsanlegg av internasjonal standard, konferansehall med 6 800 sitteplasser og fantastiske uteområder med egen badestrand og marina. Kort oppsummert er vi Europas viktigste møteplass for fellesskapsløft!