Center Manager

Publisert:
12.04.2019
Sted:
Trondheim, Trøndelag
Kategori:
Administrasjon og kontor | Økonomi | Salg og markedsføring | Service yrker
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
02.05.2019
Solsiden er en populær møteplass og destinasjon i tiltalende omgivelser ved Nidelvens utløp. Området omfatter også en rekke restauranter, båtplasser, konsertscener og hoteller.  

Solsiden kjøpesenter har 53 butikker med en god butikkmiks og tiltrekker seg mellom 7000 og 8000 besøkende daglig. Sentret har fokus på å være en hyggelig og sjarmerende møteplass for hele familien, og er også det eneste i Trondheim med eget SPA. Til å lede vårt senter på Solsiden søker vi ny Center Manager.
 
Om stillingen:
Å være Center Manager i Citycon og på Solsiden innebærer at du får totalansvar for senterets resultater og verdiskapning. Solsiden skal være et sted for noe mer en folks planlagte handel. Beliggenheten gir alle muligheter, men den alene gir ikke suksess! Attraktive og riktige butikker, spennende og varierte spisesteder, helse-og velvære, relevante samfunnstjenester og populære arrangementer vil være med på å definere Solsiden som det naturlige valget. Målet er å tiltrekke seg publikum for gode opplevelser på Solsiden.
 
Stillingen rapporterer til Commercial Director, som sammen med våre sentrale ressurspersoner på Leasing, Marked og Utvikling vil være viktige støttepersoner for at både du og Citycon lykkes. Sammen jobber dere frem gode offensive strategier og budsjetter, riktig markedsposisjon og profil, som igjen skaper resultater, lønnsomhet og gode kundeopplevelser. Stillingen innbefatter også ledelse og personalansvar for egne ansatte i senterdriften.
Stillingen vil være både spennende og krevende og det vil være mange kontaktflater, både internt og eksternt, som skal bearbeides og bygges gode relasjoner mot. Center Manager er det naturlige kontaktpunkt mot leietakere, kunder og leverandører. I tillegg er en viktig oppgave å skape gode relasjoner til media, lokalpolitikere og kommunale myndigheter.

Om deg:
Hos Citycon mener vi at de beste menneskene lager de beste kjøpesentre, der suksessen til leietakerne våre og vår egen virksomhet er direkte forbundet med å ha de rette folkene på de rette stedene. Engasjerte ansatte er vår bærebjelke for å skape en dynamisk kultur, som gir grobunn for nye ideer og innovasjon.
 
Kandidaten vi søker har solid erfaring fra ledelse av en handels-/tjenestebedrift eller annen sammenlignbar privat virksomhet. Du har relevant utdanning på minimum bachelornivå med noen års relevant erfaring og solide resultater å vise til. Stillingen krever at du innehar god kommersiell forståelse, har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk og at du er en erfaren bruker av nødvendige IT verktøy. Utover dette er du:
  • God til å bygge relasjoner, er engasjert, inspirerende og trives med et høyt aktivitetsnivå
  • En entreprenør med kremmerånd og har evnen til å jobbe både operativt og strategisk

Jobbe hos oss:

Vi ønsker at våre medarbeidere skal utvikle seg, og legger til rette for varierte muligheter til karriereutvikling. Medarbeidere som trives godt på jobben, yter også bedre på arbeidsplassen. Derfor støtter vi jobb-liv-balansen til våre medarbeidere. Vi strekker oss hele tiden for å ta godt vare på medarbeiderne våre, og bygge et kreativt og effektivt arbeidsmiljø.

En stilling som Center Manager gir deg en unik mulighet til å lede og videreutvikle Solsiden kjøpesenter til et nytt nivå. Vi tilbyr gode betingelser med mulighet til å påvirke din egen lønn.

Har du behov for mer informasjon eller spørsmål relatert til stillingen, er du velkommen til å kontakte våre rådgivere i Dfind Executive, Hallgeir Bakken, 905 51 202 eller Per Ivar Elton, 909 20 462.

Du kan lese mer om oss på: https://www.citycon.com/no og https://www.solsidensenter.no/

Citycon er en ledende eier, forvalter og utvikler av bynære, dagligvare-forankrede kjøpesentre i Norden og Baltikum. Selskapet forvalter eiendeler for ca EUR 5 milliarder, har en børsverdi på rundt EUR 2 milliarder og tiltrekker seg ca. 170 millioner besøkende årlig.
 
I Norge eier Citycon 15 kjøpesentre, i tillegg til å forvalte ytterligere 12 kjøpesentre på vegne av andre eiere. Citycon er anerkjent som en langsiktig aktør som er forpliktet til bærekraftig senterledelse.