C++ Utvikler

Publisert:
06.05.2019
Sted:
Lysaker, Akershus
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
26.05.2019

Wavetrain Systems AS søker engasjerte og kreative ressurser til stillinger innenfor elektronikkutvikling. Wavetrain Systems AS eier og utvikler et varslingssystem for passering av usikrede planoverganger på jernbane. Løsningen er patentert, med testløsninger installert i tre verdensdeler så langt. Selskapet er i ekspansiv vekst, og trenger flere til å dekke nasjonal og internasjonal etterspørsel.

Vi ønsker kontakt med deg som har erfaring med design og utvikling av elektronikk for virksomhetskritiske løsninger. Våre kunder stiller naturlig nok strenge krav til kvalitet og oppetid og det er en fordel med erfaring innen dokumentasjon og prosess (ISO/SIL). Vi trenger både utviklere og teamledere som kan ta ansvar for gjennomføring av nyutvikling av våre løsninger, herunder også samarbeid med programvareutviklere.

Ansvarsområder:
Arbeidsoppgavene vil være varierte, avhengig av aktuelle kunder, prosjektoppgaver og egen kompetanseprofil.
Du vil jobbe med nyutvikling og forvaltning av eksisterende løsning og modellering og simulering av software implementation.

Kvalifikasjoner:

  • Bakgrunn som ingeniør eller annen IT-teknisk utdannelse
  • Lengre erfaring med systemutvikling, herunder C++
  • Erfaring med agile metoder, enhetstesting og dokumentasjon
  • Bransjeerfaring fra jernbane-, fly-, bil-, maritime-, og/eller olje er en fordel
  • Erfaring med sikkerhetssertifisering (CENELEC og SIL) er et pluss

Vi ser etter en sulten, selvgående person som ønsker å være med på å videreutvikle Wavetrain. Du brenner for systemutvikling og å skrive god kode, samt at du trives i å jobbe i et uformelt gründermiljø. Du har også gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk.

Wavetrain Systems AS ble startet i august 2009 etter vellykket forskning og utvikling utført av en av våre eiere, NORSAR. NORSAR er en av verdens ledende forskningsstiftelser som spesialiserer seg på programvareløsninger og forskningsaktivitet innen anvendt seismikk. Wavetrains hovedeier, Norsk Innovasjonskapital AS, er et venturefond med utmerket omdømme de siste 20 årene.