Business Area Manager

Publisert:
11.01.2019
Sted:
Bergen, Hordaland
Kategori:
Rådgivning | HR, rekruttering og bemanning
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
27.01.2019

Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Nå søker vi en Business Area Manager som er klar for en svært spennende og utfordrende stilling. Vi har som mål at Dfind skal være det ledende rekrutterings-, konsulent og rådgivningsmiljøet i Bergen i løpet av 3 år. Er du den som skal ta oss dit?

Du vil få en sentral rolle hvor du kommer til å bli utfordret både strategisk og operativt. Du vil jobbe med sterke fagmiljøer og erfarne rådgivere, i et stadig skiftende marked. Arbeidsmiljøet består av hyggelige kompetente kollegaer, som er opptatt av å lykkes og samtidig ha det gøy på jobb. Hos oss fokuserer vi å team og felles mål.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil blant annet være omsetnings- og resultatansvar for Dfind sin virksomhet i Bergen; herunder utarbeidelse og oppfølging av budsjett og prognoser. Du vil utarbeide, gjennomføre og følge opp strategiplaner i samsvar med selskapets strategi og mål, og være en pådriver på utarbeidelse og oppfølging av driftsmål og KPI'er. Mye av vårt arbeid innebærer å proaktivt delta i salgsaktiviteter og nettverksbygging, og å utvikle eget og avdelingens nettverk hos eksisterende og nye kunder. Du vil få personalansvar, og ta ansvaret for kompetanseutvikling, coaching og ressursplanlegging av avdelingens seks ansatte, og fremtidige teammedlemmer. I tillegg kommer du til å aktivt bidra til et godt samarbeid innad i selskapet og være en bidragsyter i utviklingen av Dfind og Randstad-konsernet. Du vil rapportere til National Director Dfind Norge, Espen Steinsrud.

Med deg har du 3-årig universitet-/høyskoleutdanning, men det er ønskelig med masternivå. Relevant arbeidserfaring kan kompenseres for manglende formell utdannelse. Du har også flere års erfaring som leder, og du har levert gode resultater som rådgiver innenfor ett eller flere av våre fagområder. Bakgrunn fra en markeds- og salgsorientert organisasjon vil hjelpe deg til å lykkes i denne stillingen, i tillegg til god kjennskap til næringslivet i Hordaland.

Dine personlige egenskapene skal gjenspeiles i våre kjerneverdier:

  • to know - Vi er eksperter. Vi kjenner våre kunder og kandidater. Vi vet at det i vår bransje ofte er detaljene som betyr mest.
  • to serve - Vi lykkes fordi vi tilbyr både kunder og kandidater en service som overgår standarden i vår bransje.
  • to trust - Vi opptrer med respekt. Vi verdsetter våre relasjoner og behandler mennesker på en god måte.
  • striving for perfection - Vi ønsker hele tiden å utvikle og forbedre oss. Vi er her for å gjøre våre kunder og kandidater fornøyde, helt ned til minste detalj. Det gir oss en fordel.
  • simultaneous promotion of all interests - Vi ser det store bildet og tar vårt sosiale ansvar alvorlig. Vår virksomhet skal alltid tjene samfunnet som helhet.

Høres dette ut som en interessant stilling for deg? For ytterligere informasjon, kontakt Country Director Espen Steinsrud tlf. 92415227

Vi anbefaler å søke så tidlig som mulig, da søknader vil bli behandlet fortløpende.

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Balstad og Tromsø. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no