BI Frontend Utvikler - Oslo

Publisert:
09.05.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom | Media & PR
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
01.06.2018

BI avdelingen utgjør per i dag 12 personer fordelt på to team som samarbeider tett - BI Data og BI Business. BI Data har som viktigste oppgave å bygge opp morgendagens datavarehus for Get, en sentral brikke i Gets informasjonsarkitektur. BI Business jobber tett på forretningen med fokus på forstå brukere, behov og målbildet og tilgjengeliggjøre og visualisere data som gir brukerne innsikten til å prioritere riktig og ta gode beslutninger.

Get har i dag en BI-løsning som brukes av hele organisasjonen. Datavarehuset er en viktig brikke i Get sin informasjonsarkitektur, og er derfor et viktig satsningsområde. I dag er datavarehusløsningene utviklet i Informatica PowerCenter, med MS SQL-database i bunn med Qlik på toppen. De har videre tatt i bruk Denodo som virtualiseringsverktøy for å kunne jobbe raskere og få bedre tilgjengelighet til dataene.

Som BI frontend utvikler vil du utgjøre en sentral del av BI Business teamet. Vi er på jakt etter deg som er nysgjerrig og oppriktig interessert i forstå hvordan organisasjonen virker og brenner for å levere rapporteringsløsninger med høy nytteverdi for våre brukere. Du er sosial, omgjengelig og liker å prate med folk og har høy serviceinnstilling. Hvis du i tillegg har gode tekniske ferdigheter, kompetanse innen datamodellering og interesse for hvordan visualisere data enkelt, tydelig og effektivt er du en svært spennende kandidat for oss. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, gode verktøy og lover deg spennende og varierte faglige utfordringer på tvers av forretningsområder. Våre utviklingsverktøy vil primært være QlikView og Qlik Sense. Det er en fordel om du har erfaring med Qlik eller tilsvarende datavisualiseringsverktøy, men ikke noe krav.

Arbeidsoppgaver

  • Behovskartlegging gjennom tett brukerdialog
  • Nyutvikling av QlikView-løsninger med visualiseringer tilpasset ulike brukergrupper
  • Datavisualisering og frontend design
  • Forvaltning og videreutvikling av eksisterende løsninger
  • ETL og datamodellering

 Vi tenker at du har god forretningsforståelse, serviceinnstilling og erfaring innen bruker- og behovsdrevne prosesser. Du er nok nysgjerrig, med interesse for datavisualisering. Det er en fordel om du har erfaring med QlikView eller andre moderne visualiseringsverktøy, samt kompetanse innen SQL, databaser og modelleringsteknikker innen Business Intelligence.

Hos oss vil du få konkurransedyktige betingelser og fleksibelt arbeidsmiljø. Vi ønsker å gi deg gode faglige og personlige utviklingsmuligheter i et godt og uformelt arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer. Vårt IT-miljø er stort og sterkt med bred kontaktflate i hele selskapet. I Get er vi flinke til å dele kunnskap, basert på et sterkt ønske om å stadig utvide horisonten vår. Vi er opptatt av å inneha en positiv og løsningsorientert holdning, samtidig som vi jobber selvstendig, og tar ansvar for egne oppgaver. Kjenner du deg igjen i dette? Da er du kanskje personen vi ser etter. I så fall vil du bli en meget sentral bidragsyter til vårt team.
 

Vil du vite mer? Ta kontakt med våre rådgivere i Dfind. Elisabeth Langseth kan nås på telefon 98468690 eller elisabeth.langseth@dfind.no, og Janne Kristiansen nås på e-post: janne.kristiansen@dfind.no

Get TDC i Norge leverer moderne og komplette kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. Vi eier og drifter vårt eget fiberbaserte multitjenestenett i og rundt 80 av de største byene i Norden og driver konstant utvikling av nye fremtidsrettede kvalitetstjenester, som kan aktiveres når kunden selv ønsker. Aksessnettene er koblet sammen gjennom et av Europas mest robuste og moderne langdistansenettverk