Avdelingssjef Klima Service - Trondheim

Publisert:
10.10.2018
Sted:
Trondheim, Trøndelag
Kategori:
Bygg og anlegg
Varighet:
Management (extra costs)
Søknadsfrist:
24.10.2018

Etter at Oras ble en del av Bravida utgjør avdelingen Klima Service en av 12 avdelinger i Region Midt. Avdelingen vil fra 2019 være en god kombinasjon av dyktige medarbeidere fra både Oras og Bravida, som samlet pr 2018 består av 25 medarbeidere og en årlig omsetning på ca. 45 mill. Avdelingen håndterer i hovedsak bedrifts- og offentlige kunder, med et klart fokus på serviceavtaler, også tverrfaglige. Det er klare ambisjoner om ytterligere vekst i Trondheim og omegn. 

Til å lede denne avdelingen søker vi derfor etter en dyktig Avdelingssjef som vil ha totalansvaret for avdelingen og i det ha en sentral rolle i videre utvikling av avdelingen, både operativt og strategisk. 

Kandidaten vi søker har en bra kombinasjon av teknisk-/merkantil utdannelse, med relevant bransje- og ledererfaring og gode resultater å vise til. Stillingen krever god økonomiforståelse, god skriftlig og muntlig formuleringsevne og du må være komfortabel med å bruke ulike dataverktøy.

Personlige egenskaper

  • Du er selvgående og evner å gjennomføre.
  • Du ser viktigheten av velfungerende team.
  • Du er opptatt av å skape gode resultater, ser nye forretningsmuligheter og ikke minst - du liker å møte kunder.
  • Du kommuniserer bra på alle nivåer
  • Du er målbevisst og strukturert.

Vi tilbyr:

  • Spennende og varierte oppgaver hos Norges ledende totalteknisk entreprenør
  • En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kolleger i et uformelt og sosialt arbeidsmiljø.
  • Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser med gunstige pensjons- og forsikringsordninger
  • Gode støttesystemer.
Du søker stillingen via www.dfind.no, og om du har lyst til å høre mer om stillingen, så ta gjerne kontakt med Hallgeir Bakken (Senior Advisor - Dfind Executive) på: 905 51 202, eller Petter Grande Storhaug (Regiondirektør Midt Norge - Bravida) på 951 01 990.  Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt og søknadsfristen er satt til 24. oktober.

Oras er Norges ledende VVS-entreprenør med 1,2 milliarder kroner i omsetning. Oras er et datterselskap av Bravida Norge. Med 13 avdelinger og over 700 profesjonelle medarbeidere har vi erfaringen og gjennomføringskraften som trengs for å levere skreddersydde og kostnadseffektive vann-, energi-, kjøling-, og klimaanlegg til alle typer bygg i hele landet. Kundene velger oss fordi vi har kontroll, erfaring og de riktige menneskene for prosjekt og service. Sammen jobber vi på de største og mest profilerte byggeprosjektene i Norge. Vi får jobben gjort - garantert.