Avdelingsleder

Publisert:
19.10.2018
Sted:
Oslo
Kategori:
Administrasjon og kontor | Rådgivning | Bygg og anlegg | Økonomi | Salg og markedsføring
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
17.11.2018

Til å lede og videreutvikle vår kjernedisiplin Byggeteknikk søker vi en drivende, motiverende og forretningsorientert leder til avdelingen for nybygg i Oslo. Avdelingen består av rundt 30 medarbeidere, fordelt på tre seksjoner; Massivtre, Prefab og stål, samt Betong. Som avdelingsleder vil du ha totalansvaret for denne avdelingen, som også innebærer å styrke WSP sin posisjon ytterligere i det norske markedet. 

Stillingen rapporterer til administrerende direktør for WSP Engineering og blir en sentral del av ledergruppen

Hvorfor skal DU velge WSP? 

Innenfor vår bransje er det stor etterspørsel etter dyktige ledere og medarbeidere, og vi vet at det er mange dyktige konkurrenter som er på jakt etter akkurat deg. Når du leser litt mer om WSP i norsk sammenheng så vil du finne ut at vi har en lang og stolt historie bak oss med kjente bransjeaktører som Høyer Finseth, Faveo og UnionConsult. Vi ønsker fortsatt å skape historie, men nå gjennom det å være en del av en global organisasjon, hvor bl.a. innovasjon og bærekraft blir sentrale elementer. Våre ledere gis i kraft av sin stilling/kompetanse muligheten til å bli en del av vårt globale nettverk og dette vil gjelde for denne lederstillingen.

WSP er den aktøren i rådgiverbransjen i Norge, som er størst globalt. Vi har en unik tilgang på kompetanse fra hele verden og motiverte medarbeidere, som ønsker å bidra til å videreutvikle WSP i Norge. Som leder for Nybygg vil du være en spydspiss i selskapet, lede et av de sterkeste byggeteknikkmiljøene i Norge og ha ansvar for de største prosjektene våre. Du blir en del av et fleksibelt miljø med sterke vekstambisjoner, og får muligheten til å sette ditt fotavtrykk på organisasjonen.

Personen vi gjerne vil ha med på laget:

  • Har teknisk og/eller merkantil utdanning på minimum bachelornivå, med relevant ledererfaring fra tilsvarende nivå og gjerne da for et kompetent fagmiljø. Ledererfaring fra tilsvarende nivå, er nødvendigvis ikke et absolutt krav hvis du mener du er klar for å ta det neste steget!
  • Har over 10 års erfaring i bransjen. Du bør ha god kjennskap til gjeldende lovverk, direktiver og standarder i bransjen og gjerne også kontraktsrett.
  • Er en pragmatisk leder med evner til å motivere, involvere, skape engasjement, samt kunne sette tydelige krav og forventninger. Du selv må motiveres av å lykkes gjennom andre og vite å sette pris på det.
  • Du har stor gjennomføringsevne og du vet hva som skal til for å bygge gode relasjoner og skape lønnsomhet. Således har du nok allerede bygget deg et godt nettverk.
  • Stillingen krever at du er kvalitetsbevisst, at du innehar god økonomisk forståelse, har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og er komfortabel med å bruke ulike dataverktøy.
Sist men ikke minst, så må du ha lyst til å bli en av oss.  Er lysten der og du mener du fyller de fleste av kvalifikasjonene, så hører vi gjerne fra deg.

Du søker stillingen via www.dfind.no, og om du har lyst til å høre mer om stillingen, så ta gjerne kontakt med Hallgeir Bakken (Senior Advisor - Dfind Executive) på 905 51 202 eller Håkon Dragsund (Adm. direktør WSP Engineering) på 482 14 047. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt og søknadsfristen er snarest.

WSP Engineering er med sine 150 medarbeidere en betydelig aktør innen flerfaglig prosjektering og rådgivning. Våre spesialfelt er komplett byggeteknisk prosjektering, antikvarisk rehabilitering, brannsikkerhet, geoteknikk, bygningsfysikk og miljø. WSP Engineering er en del av det verdensledende konsernet WSP, som har hovedkvarter i Montreal, Canada. På verdensbasis har WSP-konsernet over 47.000 medarbeidere fordelt på ca. 500 kontorer i 40 land. Samtidig som selskapet er i stor vekst, så ble WSP i 2017 kåret til verdens viktigste aktør innen ingeniørtjenester og er for andre år på rad kåret til verdens beste prosjekteringsfirma av ENR.