Arkitekt

Publisert:
06.09.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
IT, Teknologi og Telecom
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Vi i NHO arbeider for at våre 25 000 medlemsbedrifter får bedre rammevilkår. Vi kjennetegnes ved høy kvalitet i alt vi gjør, faktabasert kommunikasjon, stor faglig tyngde og modige og fremtidsrettede standpunkter. Nå styrker vi vår satsning på IT og digitalisering, og søker en erfaren teknisk arkitekt som vil være en sentral ressurs i dette arbeidet.  

Vi står overfor en digital transformasjon i NHO og en helhetlig og godt tilrettelagt virksomhetsarkitektur vil legge til rette for nye forretningsmuligheter og videreutvikling av tjenester for NHO-fellesskapet. Dette vil være et kontinuerlig fokus fremover, samtidig som vi går mot standardisering av systemer og plattformer basert på fremtidsrettet teknologi. 

Som arkitekt vil du ha hovedansvaret for å se helheten i systemlandskapet, til å begynne med primært fra teknologisiden, men også fra forretningssiden. Du vil bygge rådgivningskompetanse mot forretningen i forbindelse med løsnings- og arkitekturvalg og jobbe tett med tekniske- og funksjonelle arkitekter så vel som andre nøkkelroller. NHO har flere virksomhetsområder og samhandlingen mellom forretningsenhetene er viktig, og det vil være du som arkitekt som sørger for å ha det overordnede blikket på samspillet mellom forretningsprosesser og systemer. I starten vil det være viktig å kartlegge nåværende situasjon og du vil deretter utarbeide målbilder og prinsipper for virksomhetsarkitektur, samt ta avgjørelser som skal muliggjøre forretningsbehov og strategi. 

Vi kan blant annet tilby deg en viktig rolle med stor mulighet til å påvirke i landets mest betydningsfulle næringslivsorganisasjon. I vårt transformasjonsarbeid vil du få mye ansvar, utfordrende arbeidsoppgaver og dyktige kolleger med høye ambisjoner. Vi ønsker å bidra til din utvikling, både faglig og personlig og vi er stolte av å ha gode ordninger som sikrer kompetanse og videreutvikling. Du vil blant annet jobbe sammen med Anne og Kim-Robin i IT, innovasjon og utviklingsavdelingen, og ha kontor i historiske Næringslivets Hus på Majorstuen. 

Hvem er du?
Du har sannsynligvis bakgrunn og erfaring fra IT og teknologi, og ønsker på sikt å jobbe deg over i arkitekturlandskapet med økende fokus på forretningssiden. Du har gjerne kjennskap til metode- og rammeverk for arkitektur, samt prosesskartlegging. Som person er du løsningsorientert, opptatt av fremdrift og har høy gjennomføringsevne. Du er strukturert og tydelig i din kommunikasjon - både skriftlig og muntlig. I tillegg er du komfortabel med å bli utfordret, og med å selv utfordre det etablerte. Vi trenger en lagspiller som deler og spiller folk rundt seg gode, og som har veldig lyst til å være med på vår transformasjonsreise.

Vil du være med å bygge fremtidens næringslivsorganisasjon? Ta gjerne kontakt med Dfind ved Jacob Bruun på tlf: 921 33 989 eller e-post: Jacob@dfind.no for en uforpliktende prat.

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. NHO skal arbeide for at medlemmene får arbeidsvilkår og utviklingsmuligheter som styrker næringslivets konkurransedyktighet og lønnsomhet, og derved skape grunnlag for en god leve- og livsstandard i et økonomisk sunt og vekstkraftig samfunn.

NHO har ca. 25.000 medlemmer som utgjør ca. 570.000 årsverk. Medlemsbedriftene spenner fra små familieeide bedrifter til multinasjonale selskaper i de fleste bransjer. Utover NHO sentralt, består NHO-fellesskapet av 12 regionforeninger som dekker alle fylkene og 16 landsforeninger som ivaretar medlemmenes bransjeinteresser.