Ambisiøs avdelingsleder

Publisert:
16.10.2020
Sted:
Kokstad, Hordaland
Kategori:
Industri | Salg og markedsføring | Transport og varehus
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
08.11.2020
Til Norges ledende dekkjede søker vi en ambisiøs og driftig avdelingsleder som skal lede vår avdeling Bergen Syd på Kokstad.

Stillingen innebærer å drifte en avdeling med verksted i en kjede med gode rutiner og se gleden av å skape resultater gjennom fornøyde kunder og motiverte medarbeidere. Arbeidsdagene er hektiske og krevende med mye kundekontakt og høyt tempo.

Vi leter etter deg som har erfaring med butikkdrift og lederansvar. Du tåler press og skaper gode resultater. Høyskoleutdanning og kjennskap til bil- eller dekkbransjen er en fordel, men ingen forutsetning. Det viktigste er hvem du er, og hva du vil. Du evner å få ting gjort, er serviceinnstilt og fleksibel. Du må ha førerkort, gjerne også truckførerbevis, beherske norsk muntlig og skriftlig flytende, like å jobbe med andre og yte god service.
For den rette tilbyr vi gode betingelser, utviklingsmuligheter og en del av teamet med engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere.

Har du lyst til å bli med oss videre, send oss søknad og CV

Dekk1-kjeden består av 50 fagbutikker i Norge. Vi selger alle typer dekk, felg, tilhengere og har dekkhotell med tilhørende tjenester. Vi er blitt Norges største uavhengige dekkjede og skal vokse videre. Vi er stolt av vår fagkompetanse og omdømme. Selskapet eies av RAC Group AS, som også eier den norske Pirelli-importøren Gummi Centralen AS og Ferno Norden.