Advisor

Publisert:
26.08.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Rådgivning | Økonomi | HR, rekruttering og bemanning
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Dfind er i sterk utvikling og leverer gode resultater i kombinasjon med sterk vekst innen alle våre forretningsområder. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og konsulentutleie av fagspesialister og ledere innen IT, økonomi, engineering. 

Vi søker nå en Advisor til vårt team som jobber med konsulentformidling innen økonomi i Oslo.
 
Vi tilbyr
En svært spennende og utfordrende stilling i et selskap som nå vokser både i volum og resultat. Du vil jobbe sammen med erfarne rådgivere i et sterkt fagmiljø, i et stadig skiftende marked. Arbeidsmiljøet består av hyggelige, kompetente kollegaer som er opptatt av å lykkes og samtidig ha det gøy på jobb. Det er en selvstendig og fleksibel rolle med stimulerende arbeidsoppgaver hvor du får stor mulighet til personlig utvikling.

Hvem er du?
Vi søker etter deg som er utdannet økonom (BSc eller MSc) og som har noen års erfaring med regnskap og/eller revisjon, compliance, forretningsutvikling eller andre områder nært økonomiområdet. Eksakt hvor mange års erfaring du har spiller ikke så stor rolle for oss, men du bør dog identifisere deg med følgende:
 
  • Du er lidenskapelig opptatt av å bygge konstruktive relasjoner
  • Du har et ønske om å forstå og hjelpe kunder og kandidater i å lykkes
  • Du liker at det er hektisk og mye å gjøre. Samtidig tar du initiativ og jobber proaktivt når det trengs
  • Du er lyttende som person, og opptatt av kommunikasjon

Arbeidsoppgaver
  • Rekrutteringsprosessen A til Å (identifisere potensielle kunder, salgsmøter, kartleggingsmøter hos kunder, search etter kandidater, med mer)
  • Rådgivning ovenfor kunder og kandidater
  • Oppfølging av utleide konsulenter (personalansvar)
  • Oppfølging av kunder

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Teamleder Morten Vigen Kolek på 932 48 773 / morten.kolek@dfind.no. Vi ser frem imot å høre fra deg.
 

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen engineering, IT og økonomi/finans. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.

I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.

Les mer om oss på www.dfind.no