Advisor

Publisert:
06.06.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
HR, rekruttering og bemanning
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest

Vi tror på den gode lagfølelsen, og at det å skape suksess sammen, gir størst glede! Vi vokser videre og nå søker vi en ny rådgiver som er klar for en spennende og utfordrende stilling. Blir du med på reisen?

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere innen engineering, IT, finance, salg, markedsføring og forretningsutvikling. I tillegg bistår vi våre kunder med team- og organisasjonsutvikling.

Våre rådgivere har lang erfaring og solid historikk fra rekruttering av ingeniører og teknisk kompetanse. Sammen leverer vi innenfor bygg og anlegg, olje og gass, maritim sektor, fornybar energi, industri, samt samferdsel.  

Vi ser etter deg som gjerne har erfaring med search og kandidathåndtering i en rekrutteringsprosess. Det er en stor fordel om du har en strukturert tilnærming til searchmetodikk, har erfaring med LinkedIn Recruiter og kommunikasjon på sosiale og digitale plattformer. Du vil få ansvar for å ivareta og videreutvikle en kundeportefølje, være utførende gjennom hele rekrutteringsprosessen og sørge for å gjennomføre solide leveranser for dine kunder. Om du har jobbet innenfor et av fagområdene, kanskje i en annen rolle og synes rekruttering virker spennende, så har vi også veldig lyst til å ta en prat med deg. Du er uansett en lagspiller som trives når du oppnår resultater sammen med andre. Du er kvalitetsbevisst, ambisiøs og konkurranseorientert. Din evne til å skape nettverk og relasjoner er viktig for oss, og vi håper du har interesse av å holde deg oppdatert på hva som rører seg i markedet. På denne måten vil du være et godt bidrag i møter med både kunder og kandidater. Fordi du kommer til å jobbe med alle aspekter i en kandidats prosess, er det viktig at du har en meget god fremstillingsevne i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Vi vil gjerne tilby deg en plass i et profesjonelt og samtidig veldig sosialt miljø. Du vil jobbe på vårt kontor sentralt i Oslo, med faste stillinger til ulike roller, for eksempel innen olje og gass, fornybar energi, samferdsel, bygg og anlegg og infrastruktur. Dette vil avhenge av din erfaring og det området du har lyst til å fokusere på. Vi er et verdidrevet selskap og bruker disse som retningsgivere. Vi jobber alltid som et team med felles måloppnåelse, og med åpne skuffer og skap. Det er lett å være ny hos oss og du vil raskt bli inkludert i operative prosesser. Vi ønsker at du skal bidra til at vi kan levere et enda bedre produkt overfor både kunder og kandidater. Våre leveranser bygger på mange års erfaring og velprøvd metodikk, innen rekruttering og search.

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Et sted hvor også din faglige utvikling gjennom kurs og sertifiseringsløp er viktig? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? Vi tar oss gjerne tid til aktiviteter både i og utenfor arbeidstid, og hos oss bidrar alle, både profesjonelt og sosialt. Det er nå det skjer! Er du med?

For mer informasjon om stillingen kontakt gjerne Janne Kristiansen på janne.kristiansen@dfind.no