Advisor

Publisert:
06.06.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Rådgivning | HR, rekruttering og bemanning
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest

Vi tror på den gode lagfølelsen, og at det å skape suksess sammen, gir størst glede! Vi vokser stadig og nå søker vi en ny rådgiver som er klar for å ta et ansvar for search for ett av våre team. Tar du utfordringen?

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere innen engineering, IT, finance, salg, markedsføring og forretningsutvikling. I tillegg bistår vi våre kunder med team- og organisasjonsutvikling.

Vi ser etter deg som har erfaring med search og kandidathåndtering i en rekrutteringsprosess. Du har en strukturert tilnærming til searchmetodikk, solid erfaring med LinkedIn Recruiter og gjerne kunnskap om kommunikasjon via digitale flater. Ditt hovedfokus vil være på kandidatsiden, og gjennom din rolle og ditt bidrag vil du sammen med andre rådgivere sikre godt kvalifiserte kandidater til hvert enkelt rekrutteringsoppdrag. Du er en lagspiller som trives når du oppnår resultater sammen med andre, og du er kvalitetsbevisst, ambisiøs og konkurranseorientert. Din evne til å skape nettverk og relasjoner er viktig for oss, og vi håper du har interesse av å holde deg oppdatert på hva som rører seg i markedet. På denne måten vil du være et godt bidrag i møter med både kunder og kandidater. Fordi du kommer til å jobbe med alle aspekter i en kandidats prosess, er det viktig at du har en meget god fremstillingsevne i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Vi vil gjerne tilby deg en plass i et profesjonelt og samtidig veldig sosialt miljø. Du vil jobbe på vårt kontor sentralt i Oslo, og teamet du blir en del av jobber med roller innenfor salg, marked, forretningsutvikling og ledelse på tvers av ulike fagområder. Teamet ditt består av seniorrådgivere som alle har lang erfaring med rekruttering og search til ledende stillinger fra ulike bransjer. Våre leveranser bygger på mange års erfaring og velprøvd metodikk innen lederrekruttering og search. Vi er et verdidrevet selskap og bruker disse som retningsgivere i vårt arbeid. Vi jobber alltid som et team med felles måloppnåelse, og med åpne skuffer og skap. Det er lett å være ny hos oss og du vil raskt bli inkludert i operativer prosesser. Vi ønsker at du skal bidra til at vi kan levere et enda bedre produkt, og en enda bedre prosess for våre kunder og kandidater.

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Et sted hvor også din faglige utvikling gjennom kurs og sertifiseringsløp er viktig? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? Vi tar oss gjerne tid til aktiviteter både i og utenfor arbeidstid, og hos oss bidrar alle, både profesjonelt og sosialt. Det er nå det skjer! Er du med?

For mer informasjon om stillingen kontakt gjerne Janne Kristiansen på janne.kristiansen@dfind.no