Administrerende direktør i Norge

Publisert:
23.05.2019
Sted:
Oslo
Kategori:
Bank, Forsikring og Finans
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Snarest
Agria Dyreforsikring søker ny administrerende direktør i Norge.
 
Vil du bidra til Agrias fortsatte vekst? Drives du av å skape resultater gjennom andre, og brenner for gode kundeopplevelser? Er du en energisk, inspirerende, nytenkende og en naturlig nettverksbyggende leder - og i tillegg har interesse for dyr?

Agria har vært i Norge siden 2005 og er i dag den desidert største aktøren innen dyreforsikring. Selskapet har opplevd kraftig vekst de siste årene og teller i dag 50 ansatte og har en omsetning på ca. 500 mill. Med kreative og engasjerte spesialister, har Agria over lang tid gått foran og vist vei i bransjen. Etter 14 år i rollen, har selskapets adm. dir. valgt å søke nye utfordringer. Jakten på hans etterfølger er i nå gang.
 
Vi ser derfor etter en leder til å stå i spissen for en kompetent og dedikert gruppe ansatte som hver dag gjør det de kan for å gi kundene markedets beste kundeopplevelse. Sammen med en sterk og komplementerende ledergruppe er målet å bygge videre på den veksten selskapet har opplevd de siste årene, forvalte og sikre det eksisterende og utvikle selskapet videre. De ansatte opplever sitt arbeid som meningsfylt og motiverende og ditt ansvar vil være å sørge for fortsatt utvikling og engasjement hos disse.
 
Om jobben
Du vil ta over et velfungerende og ryddig selskap, med en meget sterk merkevare, en godt etablert kundebase, et velfungerende agentapparat og lojale samarbeidspartnere. De ansatte er dedikerte spesialister og jobber i stor grad med hjertet utenpå i hverdagen.
 
Rollen rapporterer til Nordic Business Manager og er en del av den nordiske ledergruppen som består av Nordic Business Manager, lederne for Danmark, Finland og Norge, samt en Business Controller. Du får det fulle P/L-ansvaret for Agria Dyreforsikring, og det overordnede ansvaret for alle ansatte. Din ledergruppe består av tre personer, skadesjef, salgssjef og markeds- og onlinesjef. Det er stort spillerom i rollen og det kan forventes romslig frihet under ansvar. På den andre siden er man del av et stort konsern, og enkelte ting styres fra sentralt hold.
 
Som direktør for Agria Dyreforsikring i Norge har du følgende ansvarsområder:
  • Ansvar for det økonomiske resultatet, budsjettering, oppfølging og rapportering
  • Ansvar for Agria sine strategiske samarbeidspartnere i det norske markedet, inkludert Norsk Kennel Klub og Norsk Rytterforbund, samt å identifisere, forhandle med og implementere nye samarbeidsavtaler
  • Pressetalsperson for Agria i Norge
  • Ansvar for at Agria Norge opererer i samsvar med Agria-konseptet, kultur og merkevare
  • Personalansvar og ansvar for arbeidsmiljøet
  • Ansvar for at Agria Norge kontinuerlig jobber med forbedringer i prosesser, tjenester og produkter
  • Bidra aktivt til at de nordiske selskapene jobber så ensartet som mulig, både når det gjelder produkter, kommunikasjon, prosesser og tjenester
  • Ansvar for at bedriftens virksomhet drives i tråd med lover og forskrifter
  • Sikre erfaringsutveksling mellom landene og bidra til at ideer, innput og forslag som kommer opp i Norge blir kommunisert videre 
Noe reiseaktivitet - først og fremst i Norge og Norden - må forventes.
 
Hvem er du?
Den vi søker må ha erfaring med ledelse på dette nivået og gode dokumenterbare resultater innenfor drift og forretningsutvikling. Du bør ha høyere relevant utdannelse og ideelt sett har du erfaring fra forsikrings- eller finansbransjen. Din lederfilosofi bør være coachende og fokusert på medarbeideres utvikling. Gode kommunikasjonsevner er påkrevet og evnen til å begeistre og skape engasjement er sterkt etterspurt.
 
Som leder er du tydelig, strukturert og profesjonell. Du er fremoverlent og ser kontinuerlig etter forbedringsområder og nye forretningsmuligheter for selskapet. Endringer motiverer deg og du kan raskt sette deg inn i komplekse problemstillinger. Du evner å stole på dine medarbeidere og gir spillerom og tillit i forhold til andres kompetanse. Du er trygg og inngir pondus i egenskap av den du er og din kompetanse.
 
For å lykkes i rollen er det viktig at du er resultatorientert, selvstendig og proaktiv. Struktur og grundighet ligger i bunnen for alt ditt arbeid.
 
Du må beherske norsk flytende både muntlig og skriftlig og ha gode engelskkunnskaper.  Det rekrutteres i henhold til Agrias forretningskonsept, noe som betinger at søkere må dele deres interesse for dyr, dyrevelferd og mennesker.
 
Agria holder til i moderne og nye lokaler sentralt beliggende på Skøyen i Oslo. Stillingen tilbys parkeringsplass og forøvrig gode betingelser knyttet til lønn, pensjon, forsikringer etc. Førerkort for bil er nødvendig.
 
For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte Sr. Rådgiver Atle Sæther i Dfind Executive på telefon 91 91 39 99 eller på atle.sather@dfind.no. Søk på stillingen ved å benytte «søk her» knappen i annonsen. Søknader behandles fortløpende og vil bli behandlet strengt konfidensielt.  
 
Vi ser frem til å høre fra deg!

Agria Dyreforsikring er spesialister innen dyreforsikring, og er et datterselskap av svenske Agria Djurförsäkring, Europas største dyreforsikringselskap. De er markedsleder i Sverige, Norge og Danmark og i tillegg har selskapet kontorer i Finland, Frankrike og Storbritannia. Totalt har Agria Djürforsäkring et premievolum på 3,6 milliarder kroner, ca. 330 ansatte og ca. 250 forsikringsrådgivere. Medarbeidere og agenter har en brennende interesse for dyr og flertallet har dyr selv.

Selskapets misjon er å skape trygghet for dyr og mennesker. Engasjement, tillit, profesjonalitet og åpenhet er viktige verdier som drivere i utviklingen av selskapet. Den samme åpenheten som Agrias varemerke står for, etterleves også internt. Mangfold er høyt verdsatt og det er et stort fokus på helse og på å skape balanse
mellom arbeid og fritid. Les mer på: www.agria.no.