Account Manager

Publisert:
09.07.2019
Sted:
Østlandet / Stavanger-regionen, Oslo
Kategori:
Industri | Salg og markedsføring | Transport og varehus
Varighet:
Fast
Søknadsfrist:
Fortløpende
Som Account Manager for Michelin Earthmoving i Sør-Norge, vil du jobbe med å betjene og videreutvikle eksisterende kunder, samt identifisere og utvikle nye. Du vil kartlegge, analysere og bearbeide de store aktørene innenfor entreprenør, industri- og lastebransjene i ditt distrikt, med tanke på å tilby bærekraftige, kostnadseffektive og miljøvennlige dekk-løsninger. 
 
Michelin differensierer seg ved å investere tid ute hos, og sammen med kunden. Du vil fysisk være ute å undersøke maskinparken samt utføre dekk-kontroller for å kunne tilby den beste løsningen til hver enkelt kunde. Gjennom omfattende opplæring (og etterhvert erfaring) vil du bli den eksperten kundene stoler på i forhold til å anbefale riktige dekk og med riktig service tilpasset hvert enkelt behov. For å gjøre gode “setup” for kundene, vil også en del av din tid gå med til dialog mot dekk-forhandlerne. 
 
Du vil operere som ansvarlig for ditt produktområde i Sør-Norge på svært selvstendig basis. Man jobber ut fra hjemmekontor og det må påregnes utstrakt reisevirksomhet. Arbeidstiden kan variere, og i en del sammenhenger er kundene ikke tilgjengelig før etter stengetid. Til gjengjeld får du frihet til å planlegge din egen hverdag. Michelin praktiserer fleksibel arbeidstid i de nordiske landene, og selskapet er opptatt av at de ansatte skal kunne balansere arbeid og privatliv. Du vil selvfølgelig få firmabil, men benytter fly der dette er mest formålstjenlig. Den vi søker må være vant til å jobbe selvstendig og ha et indre driv for å lykkes. Du er flink til å planlegge din arbeidsuke slik at den blir optimalt effektiv. 
 
Michelin er opptatt av bærekraftig mobilitet og vi håper dette engasjerer deg også! Stillingen er tenkt lokalisert i Stavanger-regionen eller på Østlandet, så den som søker bør derfor ha tilknytning til et av disse områdene. Vi ser gjerne at du har relevant utdannelse utover videregående skole. Firmaspråket i Michelin er engelsk, som du må kunne snakke og skrive flytende, i tillegg til flytende norsk.
 
Rollen krever at man tenker strategisk og langsiktig. Dialog og forhandlinger foregår som regel på innkjøps- og ledernivåer, så den vi søker må kunne fremstå som profesjonell, relevant og med gode kommunikasjonsevner. Vi er ute etter en erfaren selger med dokumenterbare gode resultater, som vet hvordan man skaper verdi for kundene og selger en løsning, ikke bare et produkt. Det er naturlig for deg å stille mange spørsmål, du er god til å lytte og er alltid på jakt etter kundenes behov.
Som person ser vi for oss at du er resultatorientert med et stort kundefokus og god på å bygge langvarige relasjoner og forretningsforhold. Du må være strukturert, analytisk, serviceinnstilt og være innstilt på å lykkes. Du bør også beherske Microsoft Office og spesielt Excel. Som CRM-verktøy benyttes SalesForce, og erfaring med dette er en stor fordel - men ikke et krav.                       
 
Michelin tilbyr svært konkurransedyktige betingelser og selvfølgelig nødvendige verktøy for å kunne jobbe effektivt fra hjemmekontor. Alle nyansatte Account Managers tilbys en svært grundig og profesjonell grunnutdannelse på 8 uker. Her vil du lære deg alt om produktenes beskaffenhet, organisasjonen og hvordan man best kan lykkes med salget. Med denne utdannelsen i ryggen, kan du føle deg trygg på at du innehar de riktige kvalifikasjonene til å være den rådgiveren kundene trenger. Du vil ha tett dialog med andre AM`er i de andre nordiske landene, samt selgere på øvrige produktområder i Norge. I tillegg har du sterk støtte fra dine ledere i Michelin Nordic AB i Sverige. Det arrangeres også regelmessige salgsmøter for Norden.

Stillingen rapporterer til Sales Manager Norge B2B, lokalisert i Sverige.

For ytterligere informasjon om stilling en kan du kontakte Sr. Rådgiver Atle Sæther i Dfind Executive på telefon 91 91 39 99 eller på atle.sather@dfind.no. Søk på stillingen ved å benytte «søk her» knappen i annonsen. Søknader behandles fortløpende og vil bli behandlet konfidensielt. PS! Som en følge av ferietid, vil vi ikke kunne respondere på din søknad før mot slutten av juli/begynnelsen av august. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Michelin Earthmoving-divisjon er en del av det franske Michelin-konsernet og tilbyr innovative, høyteknologiske og bærekraftige dekkløsninger til de største og tøffeste kjøretøyene. Produktporteføljen omfatter dekk til maskiner innenfor entreprenørbransjen, gruvedrift både over og under bakken, tunnelarbeid, havnemaskiner (tunge trucks) og industri. Med markedets beste kvalitet og lange erfaring innenfor området, jobber de tett på kundene med målsetningen om å tilby det mest kostnadseffektive og miljøvennlige tilbudet. Divisjonen har 6.000 ansatte på verdensbasis og fokuserer tungt på kontinuerlig forskning og utvikling. I Norge har Michelin Earthmoving et svært godt utbygd forhandlernett og en betydelig kundeportefølje. For mer info om selskap og produkt, sjekk ut: https://www.michelinearthmover.com