Du har en jobb hvor du tjener godt. Du går til samme arbeidsplass og de samme rutinene – dag etter dag. Du blir lei og begynner å lete etter en ny og liknende jobb, for det er det man gjør.

Hva med å kontakte oss før du fortsetter i samme mønster. Vi tilbyr en annen karriere med varierende arbeidsplasser, kollegaer og arbeidsoppgaver. Kanskje vil du trives bedre som konsulent hos oss?

Slik er det å jobbe som konsulent

Når du jobber som konsulent for Dfind har du din daglige arbeidsplass hos våre kunder. Samtidig er det vi som er din arbeidsgiver, og vi er veldig opptatt av at du skal trives. Derfor har du alltid tilgang til din konsulentsjef hos oss, både under og mellom oppdragene.

Våre konsulentsjefer utdannes kontinuerlig i ledelse og vi vet at de er flinke til å gjøre jobben sin. De fleste ser det som en stor trygghet at det alltid finnes noen der – når man har et jobbrelatert spørsmål eller bare trenger noen som lytter.

Vi vil at du skal utvikle deg

Når oppdraget er slutt jobber du og din konsulentsjef sammen om å finne ett nytt oppdrag som er i tråd med dine karrieremål. Hvert år gjennomfører vi utviklingssamtaler hvor vi blant annet går gjennom din personlige utviklingsplan. Selvsalgt får du regelmessig tilbakemelding både fra konsulentsjefen og arbeidsplassene hvor du har hatt dine oppdrag.

Bygg ditt nettverk

Noe som også er viktig for oss er at du har mulighet til å bygge opp et sterkt kontaktnett. Med oppdrag på ulike arbeidsplasser møter du nye mennesker som kan ha innvirkning på din karriere – både nå og i fremtiden.

Interessert i en karriere som konsulent?

Om du vil jobbe som konsulent hos Dfind så synes vi at du skal ta en titt på våre ledige stillinger her på nettsiden. Pass også på å registrere CVen din når du først er i gang. Har du spørsmål eller synspunkter er vi bare en telefonsamtale eller e-post unna, du når oss på info@dfind.no eller 400 21 450.