Å være IT-konsulent hos Dfind IT innebærer å være med der det skjer. Vi ansetter kun spesialister. Det vil si mennesker som har ambisjoner om å bli dyktig innenfor sitt felt.

Dfind IT er et smart IT-konsulentfirma som står for "Passion & Simplicity". Med det menes at vi brenner for jobben vår, for våre konsulenters og kunders fremtid og situasjon. Vi streber etter alltid å jobbe etter enkle og effektive arbeidsmetoder. Vi tilbyr våre konsulenter smarte løsninger for å få mest mulig ut av sin karriere.

Som konsulent blir du ansatt hos oss og jobber ute hos våre kunder. Når et oppdrag tar slutt, finner vi sammen et nytt hos en annen kunde. Det er snakk om din karriere og du har alltid mulighet til å takke nei til et oppdrag om det ikke føles riktig. Mange av våre kunder er attraktive arbeidsgivere; alt fra globale storkonsern til offentlige selskaper og mindre bedrifter.  Er du interessert i å jobbe i Sverige så kan vi hjelpe deg. Vi er et Nordisk selskap med mange kontorer i Sverige.

Når du begynner å jobbe hos oss setter vi opp en induviduell utviklingsplan sammen. Den fremste kompetanseutviklingen får du gjennom erfaringen du får gjennom oppdrag ute hos våre kunder. 

Vil du jobbe som konsulent hos Dfind IT så kan du registrere din CV hos oss allerede i dag. Du kan også søke blant de stillingene vi har liggende på våre nettsider. Vi søker stadig etter dyktige IT-spesialister.

Legg din fremtid i våre hender, og vi lover at den blir begivenhetsrik!