Trenger du å forsterke organisasjonen? Vi finner den kompetansen du trenger, for den tidsperioden du ønsker. Detta säkerställs genom vår långa erfarenhet av att matcha rätt kompetens mot kundens behov i kombination med vår spetskompetens inom IT.

Våre håndplukkede konsulenter kommer til deg og utfører oppdraget på stedet, akkurat når du har størst behov for det. Konsulenten blir der så lenge det trengs - noen dager, måneder eller resten av tiåret. Prosessen er enkel. Dere gir oss kriteriene for drømmekandidaten. Dfind IT gjennomfører intervjuer og foretar den perfekte matchingen.

Alle konsulenter ansatt av Dfind IT er spesialister innenfor sitt område. Vi er derfor sikre på at du kommer til å bli fornøyd med den jobben vi utfører. Skulle du mot alle odds ikke bli det, trenger du ikke betale. Vi har alltid en måneds kvalitetsgaranti på våre tjenester. 

Slik finner vi markedets beste IT-konsulenter

For å nå de mest kvalifiserte kandidatene for tjenesten arbeider Dfind IT sine rekrutteringskonsulenter med parallelle søk. Vi jobber med utsendelse via våre omfattende CV-databaser og med målrettet annonsering i nøye utvalgte medier for å tiltrekke oss de kandidatene som aktivt søker jobb.

Personer som ikke er aktivt arbeidssøkende, kontaktes gjennom det vi kaller sosial rekruttering. Sosial rekruttering innebærer at vi benytter oss av sosiale medier som eksempelvis LinkedIn, Twitter og Facebook for enkelt og rask å kommunisere med vårt unike nettverk som vi proaktivt har bygget opp siden 2005 som består av tidligere kandidater, Dfind ITs IT-konsulenter, tipsere og andre personer med IT-kompetanse.

Vil du vite mer?

Vi forteller gjerne mer om hvordan vi kan hjelpe deg å løse ditt personalbehov. Ring oss for rådgivning på 400 21 450, eller send inn en forespørsel og vi vil kontakte deg.