Jobbovervåkning

Velg hvilket område du er interessert i å jobbe innen og motta e-post når vi får inn ledige stillinger som matcher dine kriterier.

Registrer din CV

Vi leter alltid etter dyktige medarbeidere. Ved å registrere din CV og opprette en profil hos oss gjør du deg tilgjengelig som jobbsøkende uten å søke på en bestemt stilling. Dine opplysninger registreres i vår kandidatdatabase og er selvsagt konfidensielle. Etterhvert som vi får inn nye stillinger matcher vi stillinger med kandidater i vår database.

Forespørsel

Benytt Dfind IT til å ansette en konsulent eller rekruttere en spesialist. Skriv inn dine opplysninger og vi kontakter deg innen 24 timer, mandag til fredag. Forespørselen er uforpliktende.

Om Dfind IT

Dfind IT er Nordens første smarte IT-konsulentselskap som skaper utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker innen IT. Vår personalstrategiske kompetanse i kombinasjon med våre innovative løsninger muliggjør personalløsninger med en rask og smidig tilpassing til våre kunders hverdag. 

Vi jobber for at andre skal lykkes. Vår målsetting er at våre kandidater finner det perfekte oppdraget og at våre kunder får akkurat den kompetansen de har behov for.