Aktuelt Vi gleder oss over å ha fått enda en ny kollega, og med dette enda større kapasitet i den digitale gruppen. Pål Andre Lyngheim er siste tilskudd til teamet, og styrker ytterligere den digitale satsingen til Dfind.

- Vi har opplevd gledelig vekst over lang tid, og for å opprettholde høy kvalitet, og kunne levere på samme høye nivå til våre kunder har vi nå styrket teamet ytterligere, forteller Janne Kristiansen, business line director i Dfind.

Pål Andre Lyngheim har siden 2013 sørget for at kundene har fått de riktige tekniske ressursene på plass. Han har lang fartstid med både rekruttering til faste stillinger og formidling av konsulenter innen IT.  I Dfind går han inn i en rolle som advisor med kunde- og kandidatansvar. Pål har formell bakgrunn fra varehandelsledelse fra BI og har jobbet i salgsnære roller i mange år. Han har også hatt rollen som prosjektleder før han startet i rekrutteringsbransjen.

- Pål Andre vil ha fokus på rekruttering av teknologer og digitale hoder, spesielt innen produkt- og prosjektledelse, IT-management, leverandørstyring, drift/infrastruktur fortsetter hun.

Etterspurt kompetanse

-Ledelse innen tech, virksomhetsarkitektur, sikkerhet, produkt- og prosjektledelse, analyse og ikke minst digitale, forretningsnære roller er kompetanseområder som våre kunder etterspør i stor grad. På disse områdene har vi tradisjonelt levert høy kvalitet, og med Pål Andre på laget er jeg sikker på at vi kommer til å bli en enda mer synlig aktør på markedet, forteller Kristiansen, som med sitt sterke team blant annet dro i land prisen for Årets rekrutterer på årets Finn Awards. 

IT og teknologi-roller har over lang tid vært mangelvare, og i et kandidatdrevet marked er nettverk, relasjoner og sterkt fagfokus viktige faktorer for å kunne gjøre gode utvelgelser på vegne av våre kunder. Globalt anslås det allerede at det er 3 millioner hoder i manko innenfor teknologi og realfaglige retninger (STEM), så i tiden som kommer vil konkurransen som de beste talentene bli enda hardere.

Les mer om dette her: Utdannelse med jobbgaranti

Tydelig rolle

Pål går inn i en rolle som Advisor med kunde- og kandidatansvar i sine prosesser. Han har formell bakgrunn fra Varehandelsledelse fra BI og har jobbet i salgsnære roller i mange år. Lyngheim har også hatt rollen som prosjektleder før han startet som Account Manager og Recruitment Specialist i rekrutteringsbransjen. Pål er lang erfaring og et stort nettverk innenfor de riktige miljøene, og vi er veldig glad for at han nå skal representere Dfind. 

Ta kontakt

Pål Andre Lyngheim er allerede godt i gang, så trenger du flere ressurser eller er i tenkeboksen for et mulig jobbskifte, så er det bare å ta kontakt her!