Aktuelt Har du erfaring med rekruttering eller salg og ønsker å vurdere noe nytt? Dfind vokser, og vi kan fortelle deg at hos oss vil du bli en del av en særdeles bra gjeng som jobber med rekruttering av fagspesialister og ledere. Har du operativ erfaring fra ett av våre spesialistområder, eller lengre erfaring med rekruttering eller salg, tror jeg vi absolutt har noe å snakke om.

Vi jobber i team. Det betyr at vi bistår hverandre i rekrutteringsprosessene, at vi gjerne deler av vår kunnskap og at vi jobber sammen mot felles mål. Dette er noen av grunnene til at det er lett å være ny hos oss. Du vil raskt bli en del av operative prosesser, og tar du ansvar – ja da får du ansvar. Vi vil ta deg godt imot og sørge for at du raskt blir en god rådgiver for Dfind. Dfind er også et verdidrevet selskap som bruker våre verdier som retningsgivere, og vi jobber med integritet og etterrettelighet i dialogen med både kunder og kandidater.

Utviklingsmuligheter

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering. Med fokus på definerte segmenter opparbeider vi oss kjennskap til både kunder og kandidatmarkedet, og vi bygger nettverk i hver eneste prosess. Dette gir deg muligheten til være en solid rådgiver innen det fagområdet du brenner for. Våre tjenester omfatter i dag blant annet rekruttering og utleie innen engineering, digital & IT, finance, salg, marked, forretningsutvikling samt lederstillinger på tvers av fagområdene. Har du erfaring fra andre fagområder enn det som er nevnes her, kan det godt hende at det allerede står på listen over aktuelle spesialistfelt, og at det er nettopp deg vi venter på for å kunne starte opp! 

Verdens største 

Tenker du at det er vanskelig å få til nye ting i et stort selskap? Dfind er en del av Randstad, verdens største HR selskap, og er dermed en trygg og etablert arbeidsgiver. Når det er sagt, så oppfordres det sterkt til entreprenørskap og innovasjon, og vi skal være store internasjonalt, men best lokalt. Å ha et stort morselskap i ryggen gir oss fleksibilitet og handlingsfrihet til å møte krav fra et skiftende marked. Det trenger ikke være langt fra en idé til implementert løsning, og dine innspill og initiativ er verdsatt!

Hos oss vil du bli en del av en utrolig bra gjeng, som i tillegg til å være både ambisiøse og profesjonelle, setter pris på å ha det gøy på veien mot målet!

Og du? En av oss ble Årets Hodejeger 2018! Det er vi skikkelig stolte over. 

Snakk med oss

Om du vil høre mer om hvordan det er å jobbe hos oss, håper jeg du tar kontakt. Kanskje vi til og med får til en kaffe med noen flere av dine potensielt fremtidige kollegaer? Vi møter deg gjerne til en uforpliktende, men konfidensiell prat, for å høre om vi har sammenfallende ønsker både når det gjelder din egen og selskapets utvikling.