Aktuelt Høydepunktet under det årlige arrangementet The Hunt er bransjeprisene, og høyest av alle henger Årets Hodejeger. Det var derfor høy stemning blant alle Dfind-ansatte som var til stede, da Jacob Bruun ble kåret til kveldens vinner.

Begrunnelsen fra juryen var som følger: Årets Hodejeger har faglig styrke, er lagspiller og kan vise til fremragende resultater. Vedkommende får positive tilbakemeldinger både fra kunder og kandidater. Han kan dokumentere effektiv bruk av Schibsted sine produkter i jakten på talenter. I tillegg til å levere suverent godt på alle kriterier, kan han også skilte med å rekruttere 40% kvinner innen et mannsdominert domene

Siden Jacob har pappapermisjon, og befant seg på Sri Lanka, var det kollegaene hans fra Dfind IT som mottok prisen. Da en av Jacobs fremste egenskaper er at han er god til å gjøre de rundt seg gode var det en fornøyd gjeng som kunne takke for prisen.

Har du selv erfaring fra rekruttering og salg, og vurderer å prøve noe nytt? Dfind har opplevd et knallår i 2018, og er i stadig vekst. Vi ser fortløpende etter nye kollegaer, så hvis du tenker at dette hadde vært spennende, så kan du lese mer om det her: