Aktuelt
På grunn av økende klimatiske utfordringer vil Varme-segmentet bli enda viktigere for oss her i nord.
- Vi søker en faglig dyktig, strategisk sterk og ambisiøs leder som vil være med på reisen, sier Marketing- og Konseptdirektør André Larsen i Brødrene Dahl AS.

Brødrene Dahl AS er markedsleder og toneangivende innenfor varmesegmentet i Norge.

- Vår målsetting er å være den ledende tekniske handelsbedriften i Norge, og vi jobber etter visjonen om å gjøre hverdagen enklere for våre kunder, sier Larsen.

Med 1500 ansatte og en omsetning på 8 milliarder kroner er selskapet med på å sette agendaen for fremtidens verdiskapning og videreutvikling av varmesegmentet. Alltid med dokumenterte og utprøvde løsninger av høy kvalitet.

Er dette drømmejobben?

Brødrene Dahl ønsker nå å videreutvikle kategorien Varme som en egen strategisk viktig kategori.

- Til denne satsingen trenger vi en faglig dyktig, strategisk sterk og ambisiøs leder som vil være med på å definere veien videre med tittelen Kategorisjef Varme, sier Larsen.

De søker også en Produktsjef Varme med relevant teknisk bakgrunn fra varmebransjen som aktivt kan bidra til å styrke vårt ledende varesortimentet.

Seniorrådgiver Henrik Hummel i Dfind bistår Brødrene Dahl AS med å finne de aktuelle kandidatene, og forteller at bedriften er kjent for å ha et eksepsjonelt godt arbeidsmiljø.

- Du får jobbe i selskapets kjernevirksomhet og du får brukt kompetansen din til å være med på å endre markedet. Brødrene Dahl er også kjent for å endre seg i takt med markedet, til tross for sin store størrelse på konsernnivå, og for å ha et godt arbeidsmiljø. Det er veldig få som slutter hos i selskapet, og det må vel være et godt tegn?

Kategorisjef Varme    

Produktsjef Varme