Aktuelt Som en del av Randstad-konsernet har Dfind og Randstad for første gang gjennomført Randstad Employer Brand Research i Norge. Dette er en av verdens aller største HR-undersøkelser, og gjøres 32 land i 2019. Undersøkelsen har en historikk på over 15 år, og involverer mer enn 200 000 arbeidstakere over hele verden. Totalt blir ca 4000 selskaper undersøkt, og med dette dekker vi 75 % av den globale økonomien.

Undersøkelsen kårer Norges mest attraktive arbeidsgiver, og vi stiller spørsmål knyttet til employer branding. Randstad Employer Brand Research gjennomføres av TNS Kantar, og vi snakker med et stort utvalg nordmenn i alderen 18-65 med lik fordeling mellom begge kjønn. Selve undersøkelsen for 2019 ble gjennomført i januar og vi snakket med mer enn 4000 personer.

Omfattende resultater

Rapporten vil bli presentert på et event i Oslo 25. april i et arrangement på Sentralen Kveldens konferansier er Anne Lindmo, og årets hovedtaler er Lucy Adams, tidligere HR-leder i BBC i London, og nå leder av Disruptive HR. Høydepunktet under arrangementet er utdelingen av pris for Norges mest attraktive arbeidsgiver, Randstad Employer Brand Award. Arrangementet åpner dørene kl 16.00 og varer til 19.00.

På arrangementet vil du møte Norske HR-ledere og toppledere. Samtidig vil du få nyttig informasjon knyttet til eget selskaps attraktivitet i forhold til employer branding. Vi i Dfind kunne gjerne tenkt oss å la deg få muligheten til å delta på Randstad Employer Brand Awards

Vil du være med?

Synes du dette høres interessant ut? Leder eller beslutningstaker, eller jobber med HR? Ønsker du å få mer innsikt om hvordan du skal framstå som enda mer attraktiv for jobbsøkere innen segmentet du driver? Arrangementet er selvfølgelig gratis. Klikk på linken under og registrer deg, så sees vi 25. april.

Til påmeldingsside

NB! Det er begrenset med plasser, så her er det førstemann til mølla.