Aktuelt 2018 har vært et svært godt år for Dfind. Selskapet har gjort store investeringer for å bygge en frittstående konsulentvirksomhet, gjort unna store implementeringsprosjekter på IT-siden og samtidig levert tidenes beste resultat for selskapet i Norge. Det var derfor en fornøyd daglig leder, Espen Steinsrud, som kunne motta beskjeden fra Finn.no om at Dfind var nominert til hele to priser ved det årlige arrangementet The Hunt.

Årets event

The Hunt er rekrutteringsbransjens kanskje største event, og høydepunktet ved arrangementet er utdelingene av priser innen en rekke kategorier. Dfind er i år nominert til to av de kanskje aller gjeveste utmerkelsene, som Årets Rekrutteringsbyrå og Årets Hodejeger.

Årets Rekrutteringsbyrå deles ut basert på resultatene oppnådd i foregående år. Utviklingen av Dfind, som spesialist på rekruttering av fagspesialister og ledere, har handlet om å fokusere på kvalitet, kompetanse, riktige rådgivere, og sterke relasjoner mellom kunder, kandidater og rådgivere. Mens mange rekrutteringsbyråer fokuserer på individuelle mål og oppgaver, har Dfind fokus på team og teamleveranser. Det har vi lykkes med!

Av høydepunkt fra 2018 kan nevnes en solid økning av både omsetning og resultat. Forbedret gjennomsnittlig kundetilfredshet og nytt kontor i Kristiansand.

Hodejeger med hjerte

I Dfind er det mange stjerner, og en av disse er senior advisor, Jacob Bruun, som er nominert til Årets Hodejeger.

-Jacob er en ambisiøs og god kollega som legger mye stolthet og tid i sitt arbeid, Han søker hele tiden etter mulighet til å gjøre ting bedre, på en annen måte eller gjøre helt nye ting. Han er høyt verdsatt av både kunder, kandidater og kolleager, forteller Janne Kristiansen, Business Line Director i Dfind.

Når Jacob Bruun leverer topp resultater og samtidig mottar strålende tilbakemeldinger fra alle som er involvert i prosessene han leder er nominasjonen ikke til å komme unna. Vi gleder oss til å møtes på The Hunt, og forhåpentligvis se noen av våre kollegaer på toppen av pallen.