Aktuelt Dfind fortsetter å vokse, og har nå styrket Oslo-kontoret med solid kompetanse innen digitalisering og tekniske roller ved å ansette Ingrid Solheim, som har bred erfaring innen fagfeltet.

Med solid etterspørsel etter våre rekrutteringstjenester gleder vi oss veldig over å ha få fått en ny kollega og dermed enda mer kapasitet i den digitale gruppen vår. Ingrid har erfaring fra både rekruttering og midlertidige ressurser innen IT, og har tiltrådt stillingen som Advisor. Hun blir et veldig viktig bidrag for å sikre god kandidatflyt og stødig leveranse av rett kompetanse til våre kunder. 

Bred erfaring

Ingrid har en bachelor fra HR og Personalledelse fra Høyskolen Kristiania. Hun har tidligere erfaring fra salg og butikkledelse, og vært ansvarlig for å bygge salgsteam. Hun har videre vært sentral i oppbyggingen av en sourcing-funksjon innen IT, og har jobbet med search av tekniske roller til både rekruttering og midlertidige prosesser. Ingrid jobber strukturert og dedikert med å sikre tilfanget av de rette kandidatene og ikke minst sørge for gode kandidatopplevelser, i tillegg til å bidra til at sluttproduktet hos kunde blir solid.

Kontakt oss nå

Ingrid er allerede godt i gang, så trenger du flere ressurser eller er i tenkeboksen for et mulig jobbskifte, så er det bare å ta kontakt med henne på mail her.

Velkommen til Dfind, Ingrid. Vi er glade for å ha fått deg med på laget!