Pressemelding 1. januar åpnet Dfind Consulting avdelingskontor i Kristiansand. Selskapet er et konsulenthus for systemutviklere. Kontoret ledes av Aase Thuestad som har lang erfaring fra rekrutteringsbransjen i Dfind IT og tidligere bakgrunn fra Visma Mamut. Satsingen i Agder er en del av Dfind sin satsing på egne ansatte konsulenter innen IT-bransjen.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet i Kristiansand, og ser et stort potensiale for oss. Etter kun en måned i drift opplever jeg at timingen for å starte nå var riktig, sier Aase Thuestad, som kan fortelle at de ansatte konsulentene er ute i prosjekt hos kunder allerede fra første dag.

- Grunnen til at vi satser i Agder er fordi vi så en stor aktivitet og vekst i regionen. Vi så at det var stor etterspørsel etter våre konsulenters kompetanse. Våre konsulenter er systemutviklere, mobilutviklere, interaksjonsdesignere, data scientists, og prosjektledere, forteller Aase.

Med så stor etterspørsel etter kompetansen Dfind Consulting tilbyr er det allerede etterspørsel etter flere konsulenter, og Aase oppfordrer kandidater med relevant kompetanse om å ta kontakt. Med røtter i området, ser hun dette som en fin mulighet for både personer som er bosatt i området, men også for utflyttere som har sett etter en anledning til å ta med seg kompetansen og flytte hjem. Hos oss står konsulentene i fokus, og med en utpreget sosial profil der kompetanseheving og spennende prosjekter står sentralt, mener Thuestad å kunne tilby et svært attraktivt alternativ for de dyktige IT-hodene.

- Vi ønsker å satse lokalt for å komme nærmere kunder, kandidater og prosjekter, og dette falt fint sammen med mitt ønske om å flytte hjemover etter flere år i Oslo. Jeg var spent på hvordan det var å etablere avdelingen i hjemtraktene, men da er det jo en styrke at jeg har et nettverk fra tidligere som gjør at etableringen blir raskere kjent i markedet. Jeg ønsker at Dfind Consulting skal være med å videreutvikle IT-miljøet her på Sørlandet og bistå bedriftene i deres digitaliseringsprosjekter.

- Når det gjelder kunder ser vi at det er en stor fordel å kunne være tett på markedet til enhver tid, slik at vi har dyptgående kunnskap om hvilke behov og prosjekter de står overfor, sier Thuestad.

- Fremover ser vi for oss å etablere andre spesialistområder under Dfind-merkevaren i regionen. Vi leverer både rekruttering og konsulenter innenfor ingeniør, finans/økonomi, salg/markedsføring og ledelse til kunder i de fleste store byene i Norge og Kristiansand er et attraktivt marked for flere av våre tjenester, forteller Espen Steinsrud, administrerende direktør i Dfind Norge.

Om Dfind Consulting

Dfind Consulting er et datterselskap av Dfind, som er en del av verdens største HR-selskap, Randstad. Dfind har kontorer i de fleste storbyene i landet. Som Randstad er vi etablert i 37 land over hele verden, og omsatte for 23,3 mrd Euro i 2017.