Inspirasjon & kunnskap

Derfor støtter vi Pride

Derfor støtter vi Pride

14 juni er det nok en gang tid for Oslo Pride-festival. 10 dager med feiring av mangfold og inkludering. Vi i Dfind ønsker å vise vår støtte til festivalen og alt det Pride-bevegelsen står for ved å bytte ut logoen vår med regnbuelogoen i juni. At vi støtter Pride betyr at vi sier nei til diskriminering og vold mot lesbiske, homofile, biseksuelle og transseksuelle (LGBT) mennesker. Dfind har i alle år jobbet aktivt for et likeverdig arbeidsliv der mangfoldet er en styrke. Å si ja til Pride er derfor en selvfølge for en organisasjon som mener mangfold og toleranse er en forutsetning for kreative løsninger.

Onboarding av nyansatte og konsulenter er ikke viktig

Onboarding av nyansatte og konsulenter er ikke viktig

Vi som jobber med rekruttering får ofte spørsmål om hvordan man onboarder nyansatte og innleide konsulenter på en god og konstruktiv måte. Selvsagt svarer vi da aldri at dette ikke er viktig, for dersom du ønsker at den nyansatte skal ha en positiv start på ansettelsesforholdet, eller på prosjektet personen er ansatt i, er onboarding nettopp det som kan gjøre dette til en stor suksess og eventuelt på den andre siden – føre til at det blir en feilansettelse.

Dfind og Randstad kårer Norges mest attraktive arbeidsplass

Dfind og Randstad kårer Norges mest attraktive arbeidsplass

Som en del av Randstad-konsernet har Dfind og Randstad for første gang gjennomført Randstad Employer Brand Research i Norge. Dette er en av verdens aller største HR-undersøkelser, og gjøres 32 land i 2019. Undersøkelsen har en historikk på over 15 år, og involverer mer enn 200 000 arbeidstakere over hele verden. Totalt blir ca 4000 selskaper undersøkt, og med dette dekker vi 75 % av den globale økonomien.