Topp 5 artikler

Artikler innen kategorien "Inspirasjon"

Derfor støtter vi Pride

Derfor støtter vi Pride

14 juni er det nok en gang tid for Oslo Pride-festival. 10 dager med feiring av mangfold og inkludering. Vi i Dfind ønsker å vise vår støtte til festivalen og alt det Pride-bevegelsen står for ved å bytte ut logoen vår med regnbuelogoen i juni. At vi støtter Pride betyr at vi sier nei til diskriminering og vold mot lesbiske, homofile, biseksuelle og transseksuelle (LGBT) mennesker. Dfind har i alle år jobbet aktivt for et likeverdig arbeidsliv der mangfoldet er en styrke. Å si ja til Pride er derfor en selvfølge for en organisasjon som mener mangfold og toleranse er en forutsetning for kreative løsninger.

Onboarding av nyansatte og konsulenter er ikke viktig

Onboarding av nyansatte og konsulenter er ikke viktig

Vi som jobber med rekruttering får ofte spørsmål om hvordan man onboarder nyansatte og innleide konsulenter på en god og konstruktiv måte. Selvsagt svarer vi da aldri at dette ikke er viktig, for dersom du ønsker at den nyansatte skal ha en positiv start på ansettelsesforholdet, eller på prosjektet personen er ansatt i, er onboarding nettopp det som kan gjøre dette til en stor suksess og eventuelt på den andre siden – føre til at det blir en feilansettelse.

Skomaker bli ved din lest - eller, økonom bli ved ditt Exceldokument.

Skomaker bli ved din lest - eller, økonom bli ved ditt Exceldokument.

CFO, controller eller noe helt annet? Når har du som god økonom definert deg som spesialist eller generalist? Eller vil du som god økonom alltid være en potet? Det er fordeler og ulemper med valg man tar. Det viktigste er nok å ha en historie rundt hvorfor. Er du i dag controller har du helt sikkert en spennende historie og fortelle meg. Du definerer deg inn i en rolle som økonom, men det tar kanskje mer tid enn man tror og det tenker jeg det er fint å være klar over.