Når dere trenger kompetanse kan du ansette noen med en gang, eller velge å leie en konsulent. Å leie inn en medarbeider i stedet for å ansette er en smart løsning når behovet for spesialistkompetanse er tidsbegrenset. Det finnes derimot andre fordeler ved å leie konsulenter som du kanskje ikke tenker på.

Våre håndplukkede konsulenter kommer ut til dere, utfører oppdraget på plass og blir værende så lenge det er behov for det. Prosessen er veldig enkel. Dere gir oss kriteriene for drømmekandidaten, vi gjennomfører intervjuene og finner den perfekte matchen. Vi sørger for at dere får den spesialistkompetansen dere trenger, for den tidsperioden som er ønsket.

Den beste medarbeideren kan være den som ikke har tenkt å bli værende

Når vi starter på en ny arbeidsplass er de fleste av oss litt ekstra entusiastiske. For en utleid konsulent er sjansen stor for at den følelsen ikke rekker å avta. I tillegg pleier konsulenter å inneha en bred arbeidserfaring fra mange ulike arbeidsplasser, noe som minimerer risikoen for at en havner i gamle vaner og tankebaner.

Slik finner vi markedets beste konsulenter

For å finne de best kvalifiserte spesialistene for ditt oppdrag må vi jobbe på forskjellige måter avhengig av om vi leter etter kompetanse innen økonomi, IT eller ingeniørbransjen. Vi legger all vår stolthet i å levere gode utvelgelsesprosesser. Vi legger stor vekt på nettverket vårt som vi jobber kontinuerlig med å bygge. Nettverket består av tidligere kandidater, våre egne konsulenter, tipsere og andre personer med høy kompetanse innen de ulike bransjene. For i tillegg å treffe kandidatene som er aktive jobbsøkere annonserer vi i nøye utvalgte medier tilpasset de enkelte oppdrag. 

Vil du leie en konsulent eller vite mer?

Vi forteller gjerne mer om hvordan vi kan hjelpe deg å løse ditt personalbehov. Ring oss på 400 21 450, eller send inn en forespørsel så vil vi kontakte deg.