Rett kompetanse og mulighet for å raskt tilpasse seg er viktige fremgangsfaktorer for at bedrifter og organisasjoner skal være konkurransedyktige. Dfind er spesialister på kompetanse innen økonomi, IT, tekniske ingeniørtjenester og rekruttering av ledere til alle bransjer.

Samtidig som det er stadig viktigere å finne rett medarbeidere blir det vanskeligere å finne de. Faktum er at mange arbeidstakere opplever at de er så ettertraktet at de begynner å gjemme seg for arbeidsgiverne. Vet du hvor og hvordan du skal lete for å finne nye medarbeidere?

Leter du uten å finne?

Det skjer alt for ofte at bedrifter ikke finner rett medarbeider. Som arbeidsgiver er det på tide å ta seg en ordentlig tenkepause og se på hva kandidaten faktisk trenger av kompetanse, hvor kandidatene finnes og hvilke krav du skal stille.

Vi i Dfind er alltid på vakt og har full kontroll på de seneste trendene innen våre spesialistområder og lederrekruttering. Vi forstår deres behov og utfordringer samtidig som vi har kontroll på kandidatene. Vi vet hvor de befinner seg og hva deres behov og ønsker er.

Slik kan vi hjelpe dere å finne rett kompetanse utansett om dere vil:

Våre kompetanseområder

Vi er spesialister på å finne og matche rett kandidat mot rett oppdrag innen:

Våre kunder finnes innen de fleste bransjer og vi har lang erfaring med å hjelpe dem å finne rett kompetanse for deres behov.

Vil du vite mer?

Vi forteller gjerne mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å løse ditt personalbehov. Ring oss på 400 21 450 eller fyll i skjemaet under så kontakter vi deg.