Dfind Finance er et rekrutterings- og konsulentfirma som er spesialisert på økonomi, finans og lønn. Vår ambisjon er enkel – vi skal identifisere og tiltrekke de aller beste økonomene på markedet og overgå våre kunders og kandidaters forventninger.

En forutsetning for at vi skal kunne utføre dette arbeidet er at alle hos oss har selv vært i ledende stillinger som økonomisjefer, revisor eller business controller.  Det skaper forutsetninger for høyere kvalitet, både ved konsulent- og rekrutteringstjenester.

For å nå en bedrifts eller organisasjons overgripende mål er det helt avgjørende å rekruttere rett spesialister og ledere. Vi tar våre kunders tillitt på alvor. 2013 og 2014 ble vi stemt frem som årets rekrutteringsselskap av 400 økonomisjefer.

I dag er vi 350 konsulenter i Oslo, Stavanger, Stockholm, Göteborg, Malmö og Uppsala. Vi bistår våre kunder med ca 300 annonserte og ikke annonserte rekrutteringsoppdrag per år.

Den som har behov for kvalifiserte økonomer bør henvende seg til oss.

Raske fakta

  • Et selskap som drives av økonomer, for økonomer.
  • Nærmere 400 medarbeidere i Oslo, Stavanger, Stockholm, Göteborg, Malmö & Uppsala.
  • Grunnlagt i 2010, var tidligere et forretningsområde i Proffice
  • Søsterselskap til Dfind IT som er spesialister innen IT, samt Dfind Science & Engineering som er spesialister på rekruttering av tekniske ingeniører.
  • Vi er en del av det globale HR-tjenesteselskapet Randstad.

 

* CFO Worlds målinger ”bästa rekryteringsleverantör” 2013 og 2014.