Konsulenttjenester

Bruk en Dfind IT-konsult

Trenger du å forsterke organisasjonen? Vi finner den kompetansen du trenger, for den tidsperioden du ønsker. Våre konsulenter kommer ut til deg og utfører oppdraget på stedet, akkurat når du ønsker det. Prosessen er enkel. Du gir oss dine kriterier for ønskekandidaten. Dfind IT gjennomfører intervjuer og foretar matchingen.

Alle konsulenter ansatt av Dfind IT er spesialister innenfor sitt område. Vi er derfor sikre på at du kommer til å bli fornøyd med den jobben vi utfører.

For å nå de mest kvalifiserte kandidatene for tjenesten arbeider Dfind IT sine rekrutteringskonsulenter med parallelle søk. Vi jobber med utsendelse via våre omfattende CV-databaser og med målrettet annonsering i nøye utvalgte medier for å tiltrekke oss de kandidatene som aktivt søker jobb. Personer som ikke er aktivt arbeidssøkende, kontaktes gjennom det vi kaller sosial rekruttering. Sosial rekruttering innebærer at vi anvender sosiale medier som eksempelvis LinkedIn, Twitter og Facebook for enkelt og rask å kommunisere med vårt unike nettverk som vi proaktivt har bygget opp i løpet av mer enn fem års tid, og som består av tidligere kandidater, Dfind ITs It-konsulenter, tipsere og andre personer med IT-kompetanse.

Høres det interessant ut? Fyll ut tilbudsforespørselen, så kontakter vi deg.